کد خبر 1730919
تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۴
رونمایی رسانه آفریقایی از ۲ شرط پرسپولیس برای جدایی گندوز

یک سایت معتبر قاره آفریقا نوشت که باشگاه پرسپولیس، دو شرط برای صدور رضایتنامه سنگربان الجزایری خود در نظر گرفته است.

به گزارش مشرق، همانطور که رسانه‌های آفریقایی پیش‌تر نوشته بودند، سایت «Africafoot» نیز گزارش داد که الکسیس گندوز دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس در آستانه انتقال به تیم «مولودیه» الجزایر قرار دارد.

این رسانه درباره موضع باشگاه پرسپولیس نسبت به این انتقال نوشت: «منابع خبری ما گزارش دادند مدیریت باشگاه ایرانی درخواست کرده که گندوز، بخشی از بدهی‌های خود را ببخشد و از باشگاه الجزایری خواسته غرامت بیشتری برای فسخ قرارداد با گندوز که تا ژوئن ۲۰۲۷ معتبر است، پرداخت کند».

سایت فوق ادعا کرد که سنگربان پرسپولیس و باشگاه الجزایری به توافق نزدیک شده‌اند و اگر بر سر مسائل مالی نیز توافق کنند، ممکن است قرارداد طی روزهای آینده امضا شود.

گندوز در فصل ۰۴-۱۴۰۳ مجموعاً ۳۷ بار درون دروازه پرسپولیس ایستاد و دروازه خود را در ۱۵ بازی بسته نگه داشت.

مولودیه در فصل گذشته لیگ برتر الجزایر به مقام قهرمانی دست یافت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس