پزشکیان- نمایه

رئیس جمهور گفت: تلاش داریم با حفظ وحدت بی‌نظیر شکل‌گرفته در مسیر ارتقای امنیت و سلامت مردم گام‌های مؤثر برداریم.

به گزارش مشرق، سومین نشست بررسی ابعاد خسارات وارد شده در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، با هدف تعیین سازوکارهای جبران خسارات به اماکن و تجهیزات انتظامی کشور، صبح امروز پنجشنبه با حضور مسعود پزشکیان برگزار شد.

در این جلسه، سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور، گزارشی جامع از اقدامات، مأموریت‌ها و عملکرد فراجا در مواجهه با تهدیدات رژیم صهیونیستی ارائه و به تشریح میزان خسارات وارده به تجهیزات و اماکن انتظامی و نیز برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته برای ادامه مأموریت‌های جاری و پیشِ‌رو، به‌ویژه در ایام محرم و اربعین پرداخت.

پزشکیان در این نشست، ضمن تقدیر از مجاهدت‌های شبانه‌روزی فراجا و نیروهای انتظامی سراسر کشور در تأمین امنیت مردم، به‌ویژه در برهه حساس جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، بر عزم جدی دولت برای تقویت بنیه پلیس و جبران خسارات وارده تأکید کرد و اظهار داشت: تمام تلاش دولت بر این است که با همدلی و بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های کشور، وحدت بی‌نظیر شکل‌گرفته را حفظ و تقویت کرده و در مسیر ارتقای امنیت و سلامت مردم عزیز ایران گام‌های مؤثر بردارد.

رئیس جمهور همچنین از فرمانده فراجا خواست با بهره‌گیری از شرایط ایجادشده، بازنگری در ارتقای کیفیت ارائه خدمات انتظامی را به‌سرعت در دستور کار قرار داده و مطالعات مربوط به این حوزه را آغاز کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 10
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۰۰:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
    2 0
    آقای رییس جمهور تکلیف واحد‌های صنعتی که عضو صنایع نیستند چیست؟ولی سالن شأن تخریب شده چیست. الان چند خانواده بخاطر تخریب سالن صنعتی در اثر حمله اسراییل به ساختمان مجاور حتی نان شب هم ندارند. کی کمک میکنید. بیمه ها که کمک نمی کنند. از همه جا آمدند بازدید کردند بعضی هاشون هم حق و حساب از من جنگزده خواستند ولی دریغ از یک کمک یا پاسخ که مثلاً به شما کمک میکنیم دست کم به نان شب محتاج نباشید. موقع گرفتن مالیات هم ایکاش همینطوری بیخیال بودید
  • IR ۰۹:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
    2 0
    لطف می فرمایید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس