کد خبر 1729002
تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۰
فایننشال تایمز:معلوم نیست ترامپ چه می‌خواهد؛اولویت اومنافع شخصی‌اش است

یک روزنامه غربی به عملکرد آشفته رئیس جمهور آمریکا در عرصه سیاست خارجه اشاره کرد.

به گزارش مشرق به نقل از عربی ۲۱، روزنامه فایننشال تایمز گزارش داد که عملکرد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در عرصه سیاست خارجه باعث سردرگمی کشورهای جهان و سرمایه گذاران شده است. این اوضاع باعث می‌شود نتوان آینده را پیش بینی کرد.

در ادامه این گزارش آمده است، جهان در برابر کسی قرار دارد که منافع شخصی خود را برتر از هر چشم انداز راهبردی می‌داند. همپیمانان آمریکا قبل از نشست ناتو نگران بودند. شرایط روحی ترامپ بعد از یک هفته پر اتفاق در سیاست خارجه آمریکا آن هم پس از حمله به ایران، با تعریف‌ها و تمجیدهای نخست وزیر سابق هلند بهتر شد!

عملکرد ترامپ در قبال ایران گرفته تا ناتو باعث می‌شود جهانیان نتوانند متوجه شوند او دقیقاً چه می‌خواهد. جیم تاونسند یکی از مسئولان سابق بخش دفاعی آمریکا نیز گفت که مسئولان این کشور ممکن است بعد از اتخاذ یک تصمیم با پست توئیتری ترامپ علیه آن رو به رو شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • سیف IR ۱۱:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۹
    3 0
    منافع شخصی نـه! منافع صهیونیست‌ها! صهینویست‌هایی که بر سیاستمداران آمریکایی سلطۀ کامل دارند بنحوی که اگر بر خلاف نظر صهیونیست‌ها حرکت کنند به همون بلایی دچار خواهند شد که سر جان‌اف کندی که با اتمی شدن رژیم صهیونیستی مخالفت کرد و #ترور شد...!!!!
  • US ۱۶:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۹
    3 0
    ترامپ قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در دادگاه متهم شده بود و در آستانه ی جریمه ها و حبس های سنگین قرار داشت، تنها و تنها انگیزه اش از شرکت در انتخابات ریاست جمهوری هم فرار از اتهام و زندان نرفتن بود چون رییس جمهور مصونیت قضایی داره، ملت گاگول و احمق آمریکا هم بهش رای دادند و شد رئیس جمهور، الان انتظار دارید بر اساس منافع ملی کشورش رفتار کنه؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس