کد خبر 1728388
تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۸

به گزارش مشرق،غرقی در توئیتی نوشت:

گیدئون سعر،وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی گفت اسرائیل پس از پایان عملیات نظامی ، فشار دیپلماتیک را بر ایران افزایش داده و در حال گفت‌وگو با وزرای خارجه آلمان، بریتانیا و فرانسه هستیم تا مکانیزم ماشه را فعال کنیم واقعا مایه شرمساری است که اروپاییها بازیچه دست صهیونیستها شده اند.

اروپایی‌ها بازیچه دست صهیونیست‌ها شده‌اند

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۵:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
    7 0
    واقعاً مایه شرمساری هست که شما انقدر احمق هستید که فکر می‌کنید اروپا بازیچه دست صهیونیست‌ها شده!‌ اروپا از روز اول هم همین بوده. شما چقدر ساده لوح هستید آخه. نکنه فکر می‌کردین اروپا با شماست؟!
  • اسماعیل IR ۱۵:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
    6 1
    از کفتار زاده امیدی بیش نیست همه دولت مردان اروپایی صهیونیست هستند و الان آن کسانی که در داخل شعار نه غزه نه لبنان و نه سوریه مثل سگ واق واق می‌کردند کجا هستند که قلاده آنها دست صهیونیست ها بود
  • IR ۱۶:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
    3 0
    آقا زودتر بگین عراقچی بدوئه بره مذاکره که یه موضوع دیگه هم درست شد!!! 🤦🤦🤦🤦

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس