۱۳۰ تبعه ایرانی طی یک هفته گذشته در آمریکا بازداشت شدند

اداره مهاجرت و گمرک آمریکا طی یک هفته گذشته، ۱۳۰ تبعه ایرانی را در سراسر آمریکا بازداشت کرده است.

به گزارش مشرق، چندین منبع فدرال با تایید این خبر به فاکس‌نیوز اعلام کرده‌اند که در مجموع ۶۷۰ تبعه ایرانی در بازداشتگاه‌های اداره مهاجرت و گمرک آمریکا نگهداری می‌شوند.

«جه جانسون» وزیر سابق امنیت داخلی در دولت اوباما در این رابطه مدعی شد: « به نظر من، حضور مهاجران غیرقانونی یا اتباع ایرانی با ارتباطات احتمالی با حزب‌الله یا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، یکی از مهم‌ترین تهدیدهای امنیت داخلی است.»

منابع اداره مهاجرت و گمرک آمریکا مدعی شده‌اند که برخی از افراد بازداشت شده، سوابق کیفری ازجمله جرایم مرتبط با مواد مخدر، سلاح گرم، و خشونت خانگی در پرونده خود داشته‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۰:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۶
    1 0
    ترسوها
  • IR ۰۱:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۶
    3 1
    احمق ها نمیدونند همه اینهایی که به آمریکا مهاجرت غیرقانونی کرده اند و ایرانی اند، بی استثنا دشمن حزب الله و جمهوری اسلامی ایران هستند و غالبا نیز سابقه درخشانی در موادمخدر و خشونت جنسی و بزهکاری انواع فسق و فجور دارند! بلکه دلیل مهاجرت آنها همین آرزوی رسیدن به بهشت فسق و فجور و سرزمین رویایی "سودوم" است!
  • IR ۰۵:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۶
    3 1
    اگر تبعه ایران بودند در آمریکا نبودند .
  • IR ۱۳:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۶
    1 0
    خیلی هم عالی، مرگ خوبه برای همسایه؟؟! آقا زودتر این اتباعععععععع ایرانی غیر مجاز رو بندازین بیرون هر کسی هم بهشون خونه اجاره داده ملکشو مهر و موم و مصادره کنین، عین قانون جدید ایران، دمتون گرررررم!! 👍👍👍🌹🌹🌹🌹🌹🌹
  • IR ۱۶:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۶
    2 0
    دمشون گرررررم!! اتباعععععععع غیر مجاز رو از هرکشوری زودتر اخراج کنین، ممنون!! 🙏🌹🙏🌹🙏🌹

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس