ماریا زاخارووا

سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که این نخستین بار در تاریخ است که حملاتی علیه مراکز فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای صورت می‌گیرد.

به گزارش مشرق، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه در گفتگو با اسپوتنیک گفت: رسانه‌های غربی با پوشش حملات به تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران مرتکب یک جنایت حرفه‌ای می‌شوند، بدون اینکه بگویند این اتفاق برای اولین بار در تاریخ رخ می‌دهد.

زاخارووا اضافه کرد: این احتمالاً اولین بار در تاریخ است که حملات موشکی مستقیماً به مکان‌ها، انبارها، پایگاه‌ها و مراکز توسعه مواد هسته‌ای در چارچوب یک برنامه صلح‌آمیز انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد که جهان پیش از این از سلاح‌های هسته‌ای و مهمات حاوی اورانیوم استفاده کرده است، اما این اولین بار است که حملاتی به مراکز توسعه صلح آمیز هسته‌ای انجام می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۲:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
    3 0
    ما محق ترین ملت و کشور دنیا برای داشتن سلاح هسته ای هستیم.
    • کرامت. IR ۱۴:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
      0 1
      نه جونم بگو ما مستحق ترین هسته ای صلح آمیز هستیم یعنی برای بمب اتم نمیخاهیم برای جدا از بمب میخاهیم هر چی غیر از بمب اتم،حالیته
    • IR ۱۸:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
      0 0
      بله

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس