به گزارش مشرق به نقل از مهر، محمد مهدوي شجاعي دبير کارگاه قصه و رمان مرکز آفرينشهاي ادبي گفت: کتابخانه ادبيات داستاني حوزه هنري قرار است در سه زمينه فعاليت داشته باشد. بخشي از اين کتابخانه شامل آثار داستاني از نويسندگان ايران و جهان است و اغلب آثار شاخص اين حوزه را دربرميگيرد و بخشي ديگر مربوط به آثاري در حوزه مباحث نظري ادبيات داستاني از جمله نقد ادبي، مکتبهاي ادبي، نظريهپردازي، زندگينامه نويسندگان و نقدوبررسيهاست.
وي افزود: علاوه بر اينها بخش ديگر از کتابخانه ادبيات داستاني، به ادبيات داستاني انقلاب اسلامي اختصاص مييابد و کارگاه قصه و رمان قصد دارد در آن آرشيوي از آثار قابل تأمل در حوزه انقلاب اسلامي و انقلابهاي سراسر دنيا را گردآورد.
دبير کارگاه قصه و رمان مرکز آفرينشهاي ادبي از راهاندازي بخش ديگري هم در کتابخانه ادبيات داستاني خبر داد و گفت: قصد داريم بخشي را هم با عنوان آرشيو مجلات ادبي در کتابخانه داشته باشيم؛ براي اين منظور عمده مجلات، در نمايشگاه بينالمللي مطبوعات خريداري شده است اما هنوز اين آرشيو، آماده ارائه نيست.
شجاعي در ادامه درباره محل کتابخانه نيز توضيح داد: در حال حاضر فضاي کوچکي از کارگاه قصه و رمان در طبقه سوم ساختمان حوزه هنري به کتابخانه اختصاص داده شده است و در آينده فکر اساسي براي محل کتابخانه خواهيم کرد.
وي با بيان اين که استفاده از کتابخانه ادبيات داستاني، تنها به نويسندگان محدود است اظهار کرد: نويسندگان فعال در حوزه هنري، به صورت رايگان ميتوانند عضو کتابخانه شوند اما نويسندگان علاقهمند از بيرون حوزه با معرف و پرداخت مبلغ پنج هزار تومان حق عضويت سالانه و 10 هزار تومان وديعه امانت ميتوانند به عضويت کتابخانه درآيند. مدت امانت کتاب دو هفته است و مراجعان ميتوانند از قفسه باز کتابخانه، آثار مورد نظر خود را انتخاب کنند.
دبير کارگاه قصه و رمان حوزه هنري، درباره تامين آثار کتابخانه نيز توضيح داد: سعي ما بر اين است که بهترين کتابها را در کتابخانه داشته باشيم. صدها عنوان رمان و داستان در طول سال منتشر ميشوند که برخي از اين آثار چندان هم قابل اعتنا نيستند. ما آثار را به صورت گزينشي، با نظر کارشناسان کارگاه گردآوري ميکنيم.
به گفته شجاعي فعاليت کتابخانه ادبيات داستاني مرکز آفرينشهاي ادبي چند روزي است که آغاز شده و تعدادي از نويسندگان نيز با مراجعه به اين کتابخانه، آثاري را به امانت بردهاند.