کد خبر 1724771
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۵۲
image.png

رئیس جمهور ونزوئلا بامداد چهارشنبه از کشورهای مختلفی مانند چین، روسیه، ترکیه و دولت‌های اسلامی خواست که از ایران در برابر رژیم صهیونیستی و آمریکا حمایت کنند.

به گزارش مشرق، «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا بامداد چهارشنبه خواستار حمایت کشورهای مختلف از ایران در جنگ با رژیم صهیونیستی شد.

مادورو در اظهاراتی گفت: «من از دولت‌های چین، روسیه، ترکیه، شورای همکاری خلیج فارس، کشورهای جنوب جهان و کشورهای اسلامی درخواست می‌کنم که از ایران حمایت کنند».

شبکه «المیادین» به نقل از وی گزارش داد: «برلین، پاریس، لندن و واشنگتن خواهان جنگ هسته‌ای هستند و به وقوع آن دامن می‌زنند».

رئیس جمهور ونزوئلا ادامه داد: «آنها تا کجا به نتانیاهو اجازه می‌دهند به کاری که انجام می‌دهد، ادامه دهد؟ او بیش از ۶۰ هزار فلسطینی، از جمله ۳۰ هزار کودک را قتل عام کرده است».

طبق این گزارش، مادورو تصریح کرد: «نتانیاهو هیتلرِ قرن بیست‌ویکم است که جنگی را با عواقب وخیم به خاورمیانه، غرب آسیا و کل جهان می‌آورد».

وی همچنین افزود: «من از کسانی که قدرت سیاسی و ابزار نظامی دارند می‌خواهم که حملات جنایتکارانه ارتش صهیونیستی علیه مردم ایران را متوقف کنند».

رئیس جمهور ونزوئلا روز گذشته نیز ضمن اعلام حمایت از مردم لبنان، فلسطین، یمن، سوریه و ایران، گفته بود: «ایرانی‌ها هرگز به کسی حمله نکرده‌اند، بلکه اسرائیل کسی است که به کشورهای منطقه حمله می‌کند».

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۰۸:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۸
    5 0
    درود به شرفت یه نخ مو امثال مادرو و چاوز به تمام هیگل اعراب حاشیه خلیج فارس و به اصطلاح مسلمان شرف داره
    • IR ۱۰:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۸
      2 0
      کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس که خودشون را مسلمان مینامند اصلا مسلمان نیستند و نژادشون برمیگردد به بنی اسرائیل است و برای صدمه زدین به دین مبین اسلام بظاهر خودشون را مسلمان مینامند!!!
  • IR ۱۲:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۸
    2 0
    زنده باد مادورو استکبار ستیز
  • IR ۱۶:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۸
    2 0
    آفرین به رئیس جمهور ونزوئلا و برخی مقامات پاکستان، کره شمالی و آزاد مردانی که با شجاعت (تیدر حد شفاهی) از ایران بزرگ حمایت می کنند. و مرگ بر سران کشورهای به ظاهر اسلامی که جرات ابراز نطر هم ندارند. و سر سپرده آشکار امریکا و چستاقیل و اسقاطیل هستند.
  • IR ۰۰:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
    0 0
    ایران بباید ونزوئلا را به موشک های دوربرد سجیل و خیبر شکن و با برد 2500 کیلومرت و سومار با برد 3500 و موشک های دوش پرتاب ضدهوای و ضدزره باید تجهیر کند همچنین پهبادهای شاهد نیز باید کارخانه و اش در ونزوئلا راه اندازی شود احتمالا آمریکا قضد حمل هبه ونزوئلا را داشت هباشد یا ونزوئلا به امریکا اعلان جنگ کند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس