یک ساختمان در صداوسیما هدف حمله صهیونیست‌ها قرار گرفت

ارتش تروریستی رژیم صهیونیستی پس از حمله وحشیانه به ساختمان صداوسیما مدعی شد این مرکز توسط نیروهای مسلح ایران برای فعالیت‌های نظامی استفاده می‌شود!

سرویس جهان مشرق - ساعتی قبل سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران هدف حمله ارتش تروریستی رژیم صهیونیستی قرار گرفت. پس از این حمله که واکنش و محکومیت‌های گسترده روبه‌رو شد، ارتش تروریستی این رژیم در بیانیه ابلهانه و مذبوحانه اعلام کرد:

حمله ارتش اسرائیل به مرکز صدا و سیمای ایران به این دلیل انجام شد این مرکز که توسط نیروهای مسلح ایران برای فعالیت‌های نظامی استفاده می‌شود (!) نیروی هوایی مرکز ارتباطات مورد استفاده نیروهای مسلح ایران برای فعالیت‌های نظامی را هدف قرار داد. این مرکز توسط نیروهای مسلح ایران به منظور پیشبرد عملیات نظامی، درپوشش غیرنظامی و با استفاده از ابزارها و دارایی‌های خود استفاده می‌شد.

ادعاهای مضحک ارتش رژیم صهیونیستی درحالیست که ساختمان شیشه‌ای صداوسیما سالهای زیادی است که اکنون محل حضور اصحاب رسانه، کارشناسان سیاسی و خبرنگاران صداوسیما و مهمانان مطبوعاتی خارجی و بین المللی است و این بیانیه‌ پوچ ارتش تروریستی رژیم صهیونیستی، ناشی از محکومیت‌ها و واکنش‌های منفی نسبت به حمله به مرکز حضور خبرنگاران است، از این رو ارتش این رژیم به منظور توجیه اقدام تروریستی خود، متوسل به بهانه‌های واهی و احمقانه شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس