کد خبر 1723949
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۲
دستگیری ۵ عامل حمایت از اقدامات رژیم صهیونیستی در فضای مجازی قزوین

فرمانده انتظامی شهرستان تاکستان از شناسایی و دستگیری ۵ نفر از کاربران فضای مجازی به اتهام تشویش اذهان عمومی و انتشار محتوای حمایتی از رژیم صهیونیستی خبر داد.

به گزارش مشرق، سرهنگ وجیه‌الله عبدی، اظهار کرد: در پی حمله بزدلانه رژیم غاصب و کودک‌کش صهیونیستی به مناطقی از ایران اسلامی، افرادی با انتشار مطالب تحریک‌آمیز، اهانت به مقامات عالی کشور، شایعات کذب و حمایت آشکار از اقدامات این رژیم در شبکه‌های اجتماعی، موجب جریحه‌دار شدن افکار عمومی و تشویش فضای روانی جامعه شده بودند.

کارشناسان پلیس فتا در شهرستان تاکستان با رصد مستمر فضای مجازی، ۵ متهم را با استفاده از روش‌های فنی و تخصصی شناسایی کرده و پس از انجام هماهنگی‌های قضائی، آنان را دستگیر کردند.

بر اساس ماده ۸ «قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی»، هرگونه اقدام تبلیغی، رسانه‌ای یا مجازی در راستای حمایت از این رژیم جعلی و کودک‌کش، جرم تلقی شده و برای مرتکبان، مجازات حبس از ۲ تا ۵ سال در نظر گرفته شده است.

پلیس با هرگونه فعالیت تبلیغی در حمایت از دشمنان ملت ایران قاطعانه و بدون اغماض برخورد خواهد کرد و اجازه نخواهد داد امنیت روانی جامعه خدشه‌دار شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس