کد خبر 1723668
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۳
پالایشگاه نفت حیفا هدف حمله موشکی ایران قرار گرفت

درنتیجه حملات موشکی ایران به شمال فلسطین اشغالی، پالایشگاه نفت حیفا و چند منطقه دیگر هدف قرار گرفتند که باعث آتش‌سوزی در برخی تأسیسات این شهر شد.

به گزارش مشرق به نقل از شبکه المیادین، در جریان حملات موشکی ایران به شمال فلسطین اشغالی، پالایشگاه نفت حیفا به طور مستقیم هدف قرار گرفت و آتش‌سوزی‌های گسترده‌ای در تأسیسات این شهر به وقوع پیوست.

همچنین، گزارش‌ها حاکی است که مناطقی مانند «آشر»، «طمره» و «کریات آته» دچار اصابت مستقیم موشک‌ها و تلفات شده‌اند.

این حملات خسارات قابل توجهی به زیرساخت‌های حیفا وارد کرده و موجب نگرانی‌های امنیتی گسترده در میان ساکنان منطقه شده است

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۰۰:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۵
    1 6
    هم اکنون کل انبارهای نفتی تهران در حال سوختن هستند
  • IR ۰۰:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۵
    6 1
    به امید نابودی رژیم منحوس اسرائیل مرگ بر اسرائیل
  • IR ۰۴:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۵
    2 1
    خداقوت
  • عبدالله IR ۰۴:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۵
    4 1
    پیاپی بزن موشک صف شکن، سرِ دیو عنتر به سقفش بکن. بزن بر سرش تا بفهمد خبیث، چه‌سان جان‌دهد بی‌گنه بچّه زن. سگِ هرکه باشد چو هاری نمود، بکش نفله‌اش کن جوابش ز من. نشاید بترسیم و ما را ولي، علي باشد آن پیل خیبر شکن.
  • IR ۰۸:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۵
    3 1
    تا نتانیاهو و ترامپ کشته نشن ، آرام نمی گیریم ؛ سقط شدن 4 تا اسرائیلی ولدالزنا درد ما را تسکین نمی دهد .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس