باید دیمونا و ۶ نیروگاه هسته ای اسرائیل رابزنیم.باید از اورانیوم در موشکهامون استفاده کنیم تا هر جا رو زدیم دیگر برای متجاوزین به ایران بزرگ قابل استفاده نباشه، باید با پهپاد هواپیماهای سوخت رسان را حین سوخت گیری هواپیماهای متجاوز اسراییلی بزنیم.
دشمن را باید نابود کرد ای مرگ بر اسراییل و امریکا اما چقد خوب بود ان 50 میلیاردی که در سوریه هزینه کردیم را برای کشور پدافند می خریدیم جنگنده می خریدیم و امروز با دستان پر اسراییل را که خودش پیش قدم نا بودی خودش را را از روی زمین بر می داشتیم ای مرگ بر امریکا مذاکره در این شرایط تسلیم است چقدر خوب بود از برجام حمایت می کردین چقدر خوب بود ان روز که ترامپ بی شرف التماس مذاکره با روحانی داشت را قبول می کردیم و امروز این عزیزان هم زنده بودن و ما قوی تر ای مرگ بر اسراییل مرگ بر امریکا ما باید دانا باشیم هوشیارو بینا باشیم احساسی عمل نکنیم قوی بشیم خاری در چشم دشمنان ایران
این رقم واقعی نیست که حتی آمریکای جنایتکار هم اینکه مبلغ را نمیگه اگر در سوریه دفاع نمیکردیم این اتفاقات ۱۰ سال قبل در ایران اتفاق افتاده بود.
ما پدافند و سایر وسایل دفاعی را خودمان تولید میکنیم
در تاریخ هیچ کشوری به تاسیسات هسته ای حمله نکرده وحرمت تاسیسات هسته ای را نگه داشته و همچنین اسرائیل خبیث در حین مذاکرات هسته ای دیپلماسی را لگد مال کرده وبه تاسیسات هسته ای ما حمله خودسرانه کرده واسرائیل چنین غلطی کرد وحرمت ما ونیروگاههای هسته ای را شکست ومقامات نظامی و کودکان وزنان ما را کشت به علی ع شیر خدا قسم می خوریم ما به اتنتقام چنین جنایت وشکستن حرمت ماشیعیان تا اسرائیل را نابود وریشه کن نکنیم از پا نخواهیم نشست و دست از سر اسرائیل برنخواهیم داشت واکنون مثل شیر عصبانی گلوی اسرائیل را گرفته وانقدر فشار خواهیم داد تا خفه شود.