کد خبر 1723170
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۴
دختر شهید باقری

فرشته باقری فرزند سردار سپهبد شهید محمد باقری که به‌عنوان خبرنگار فرهنگی در خبرگزاری دفاع مقدس،در عرصه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت فعالیت می‌کرد، در حمله رژیم صهیونیستی،همراه با پدرش به عموی شهیدش پیوست

به گزارش مشرق، «فرشته باقری» فرزند سردار سپهبد شهید «محمد باقری» که به‌عنوان خبرنگار گروه فرهنگی در خبرگزاری دفاع مقدس، در عرصه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت فعالیت می‌کرد، در حمله سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی، همراه با پدرش به عموی شهید خود پیوست.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 6
  • غیر قابل انتشار: 0
  • وحید DE ۱۴:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۳
    14 5
    استفاده از گوشی‌های هوشمند در سطح فرماندهی و همراهان آنها و استفاده مکرر دانشمندان هسته‌ای از گوشی‌های هوشمند مثل توییت شهید دکتر عباسی چندی ساعت قبل از شهادت، موجب مکان یابی موقعیت آنها توسط موشک‌های هوشمند اسرائیل شده است.
  • Mojtaba SE ۱۴:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۳
    4 16
    تبریک میگم و ایران غزیزم اتمی شد که تنها آرزوم بود
    • علی IR ۱۵:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۳
      0 1
      مطمینی؟ این تیم روی کار با مطرح کردن اینکه سوریه هزینه هست برای ما، سوریه را دادن و رفت و امروز از همونجا ضربه خوردیم. حالا مطمئنی اتمی شدیم با این تیم!؟
  • IR ۱۴:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۳
    10 4
    خاندان مطهر و پاک! گوارایتان باد بهشت برین !!
  • AE ۱۵:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۳
    5 6
    این حیف شد ...
    • Xman IR ۱۶:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۳
      0 0
      اره والله حیف و صد حیف
  • IR ۱۶:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۳
    0 0
    روح شون شاد
  • IR ۱۶:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۳
    0 0
    ای رهبر آزاده آماده جانفشانی هستیم
  • حبیب IR ۰۳:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۴
    1 0
    اسرائیل.... باید تاوان بده
  • NZ ۰۷:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۴
    0 0
    تا سر اون نتانياهو و سران کليدی نظامی و امنيتی از تن کثيفشان جدا نشه و تا تمام پايگهای هوايی و ديمونا با خاک يکسان نشه هيچکدام از عملياتها ارزشی نداره. مردم خر فرض نکنيد. آدم می خواد خون گريه کنه. از زمان شهادت شهيد سليمانی گفتم که سقط کردن نتانياهو و پمپئو از ترامپ بارها مهمتر است.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس