کد خبر 1721497
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۳
لهستان از خرید ۳۲ فروند بالگرد آمریکایی منصرف شد

آژانس تسلیحات لهستان اعلام کرد که روند خرید ۳۲ فروند هلیکوپتر S-۷۰i بلک هاوک از شرکت آمریکایی لاکهید مارتین را لغو کرده است.

به گزارش مشرق، سخنگوی این آژانس اعلام کرد: «در شرایط ژئوپلیتیکی فعلی، ما باید بر وظایفی با بالاترین اولویت برای نیروهای مسلح تمرکز کنیم.»

وی ادامه داد: «این اقدام پس از تغییر قابل توجه شرایطی که قابل پیش‌بینی نبود، انجام شد. این تصمیم در پایان ماه مه گرفته شده است. اگر ستاد کل ارتش لهستان بعدا نیاز جدیدی را تشخیص دهد، آژانس روند کار را برای خرید این هلیکوپترها مجددا آغاز خواهد کرد.»

به گزارش خبرگزاری آناتولی، قرار بود این هلیکوپترهای چندمنظوره در کارخانه PZL Mielec در جنوب شرقی لهستان، که یک تاسیسات متعلق به شرکت تسلیحات‌سازی لاکهید مارتین است، ساخته شوند.

«پاول بیدا» معاون وزیر دفاع لهستان نیز گفت که این تصمیم «ناشی از نیازهای نیروهای مسلح است که توسط ستاد کل نیروهای مسلح لهستان تعیین شده است.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۸
    2 0
    هلیکوپتر ها را به راحتی حتی شبه نظامی ها می تونن منهدم کنند. استفاده از پهپاد گزینه بهتری است منهدم هم بشن تلفات جانی نداره قیمت پهپاد از هلیکوپتر کمتره
  • IR ۱۰:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۸
    2 0
    احسنت، دم لهستان گرررررم!! خوب شد زود فهمیدن که آشغالهای آمریکایی به درد نمیخوره، آفرین!🤮🇺🇸🤮🇺🇸🤮🇺🇸

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس