کد خبر 1721441
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۹

به گزارش مشرق، محمد ایمانی مطلبی با عنوان ‍ نوک کوه یخ جاسوسی برای ایران در اسرائیل را در کانال تلگرامی خود منتشر کرد:

۳۹ تبعه رژیم صهیونسیتی، نمونه کوچکی از اتباع این رژیم هستند که برای ایران کار می کرده اند و طی سال گذشته بازداشت شده اند.

نشریه اکونومیست به تازگی در گزارشی نوشت:

جاسوسی برای ایران در اسرائیل در حال فراگیر شدن است. طی سال گذشته دست کم ۳۹ اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران از سوی سرویس امنیتی شاباک بازداشت شده‌اند.

مردخای ممان، اسرائیلی هفتاد ساله به اسرائیل خیانت کرد. او سال‌ها به‌عنوان یک میهن‌پرست شناخته می‌شد که عاشق بنیامین نتانیاهو بود.
دیدگاه‌های راست‌گرایانه و ضد عرب‌اش را با صراحت در فیسبوک منتشر می‌کرد. اما بهت ‌زده خانواده و دوستانش شد وقتی فهمیدند که ممان برای دشمن قسم‌خورده اسرائیل، یعنی جمهوری اسلامی ایران، جاسوسی می‌کرد.

‍ نوک کوه یخ جاسوسی برای ایران در اسرائیل

بر پایه گزارش شین‌بت (سرویس امنیت داخلی)، ممان یکی از ۳۹ اسرائیلی است که طی سال گذشته به ظن جاسوسی برای ایران بازداشت شده‌اند.

از پایان سال ۲۰۲۲، ایرانی‌ها موفق به جذب صدها اسرائیلی شده‌اند. این افراد که از طریق رسانه‌های اجتماعی یا هنگام سفر به ترکیه و جمهوری آذربایجان جذب شده‌اند، از اقشار گوناگون هستند: یهودی و عرب، مذهبی و سکولار، جوان و پیر، مرد و زن.

جاسوسی همواره یکی از افتخارات اسرائیل بوده است. برخی، افزایش تمایل به خیانت در میان اسرائیلی‌ها را نشانه سرخوردگی عمیق اجتماعی می‌دانند. مقامات امنیتی اسرائیل نگرانند.

یکی از مسئولان سابق شین‌بت گفت: باید دیگران را از همکاری با بدترین دشمنان‌مان بازداریم، پیش از آن‌که به یک همه‌گیری ملی تبدیل شود.

در میان این جاسوسان، افرادی از زمینه‌های گوناگون هستند: عرب‌های اسرائیلی، یهودیان مهاجر از اتحاد جماهیر شوروی سابق، و حتی یهودیان مذهبی افراطی. برخی از آنها کاملاً می‌دانستند برای چه کسانی کار می‌کنند.

ایران از مدت‌ها پیش عملیات‌های اطلاعاتی‌اش را از طریق کشورهای ثالث، به‌ویژه ترکیه و جمهوری آذربایجان، پیش می‌برد. دستگاه‌های امنیتی این کشورها هم اغلب یا نادیده می‌گیرند یا خودشان درگیرند.

دستگاه‌های اطلاعاتی ایران، از روش‌هایی مختلف استفاده می‌کنند. یکی از مأموران شین‌بت می‌گوید: آن‌ها استاد سوءاستفاده از ضعف روانی و شخصیتی‌اند.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 15
  • در انتظار بررسی: 4
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۰۹:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۸
    18 0
    این روش خوبیه برای برهم زدن روح و روان امنیتی صهیونیستها
  • IR ۰۹:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۸
    0 0
    یک عده افراد عادی مثل کارگر پیک موتوری و...پول دادن از اطراف پایگاه ها اسرائیل عکس برداری کنند. جاسوس های شما این ها هستن جاسوس های اسرائیل سیاست مدارها افراد مهم دولت شما هستن
  • IR ۰۹:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۸
    6 0
    😅😁
  • IR ۱۰:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۸
    14 1
    در ایران هم باید تمام جاسوسان شناسایی و دستگیر و به جرم جاسوسی برای دولت متخاصم ترکیه و باکو زندانی و حتی در صورت جرم سنگین اعدام شوند نه اینکه جاده رو براشون باز گذاشتید هر غلطی میخان بکنن
    • SE ۲۱:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۸
      0 0
      زرت و زورت و پرونده سازی نکن
    • IR ۲۳:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۸
      0 0
      نوکران ترکیه جاشون تو تیمارستانه نه زندان
  • سروش IR ۱۱:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۸
    1 0
    بیخود نیست اصلاحات بوقچی ها می شوند و فک میزنند که پول های ایران در غزه و لبنان و سوریه داره مصرف می شه!!! آدرس غلط میدن پول های ما داره برای ایران خرج میشه برای به دست آوردن اطلاعات و این خیلی عالیه حال این متکدیان غربگدا هر چی می تونن عربده بکشند. این هزینه ها باید می شد.
  • IR ۱۲:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۸
    2 2
    😄😄😄
    • ایرانی IR ۱۵:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۸
      0 0
      آخ که آه و ناله و سوزش صهیونیستهای کودک کش چقدر لذتبخشه:-)))
  • IR ۱۳:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۸
    0 0
    عجب. ولی حتی یک سند هم نتونستیم ازشون به دست بیاریم و استفاده کنیم. احتمالا اونا دیدن ایران پول خوب میده رفتن اخبار فیک دادن به ایرانی ها و پول خوب به جیب زدن
  • IR ۱۴:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۸
    0 0
    جالبه که بخش اعظمی از جاسوس‌های ما یهودیان ایرانی ساکن اسراییل هستند
  • IR ۱۵:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۸
    0 0
    ۲۰۰۰۰ کودک غزه توسط اشغالگران اسرائیلی نسل کشی شده اند ، نتانیاهوی لهستانی الاصل باید مجازات میشد ، این ضربه کاری کمر صهیونیستها را خرد می کند.
  • IR ۱۷:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۸
    0 0
    این خیانت نیست این مقاومت است برای نابودی مرکز شر عالم اسرائیل
  • IR ۰۹:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۹
    0 0
    ترک احمق
    • IR ۰۸:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۰
      0 0
      ترکها و حامیانش خیلی احمق هستند نوکران اسراییل

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس