کد خبر 1719640
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۳
فیفا پول نداد؛ پرسپولیس طلب دیاباته را از جیب داد!

تلاش باشگاه پرسپولیس برای پرداخت مطالبات شیخ دیاباته از محل درآمدهای این باشگاه در فیفا بی‌نتیجه ماند و سرخپوشان مجبور به پرداخت این پول از جیب خود شدند.

به گزارش مشرق، پنجره نقل‌وانتقالاتی باشگاه پرسپولیس از چند ماه پیش به دلیل بدهی حدود ۱۵۰ هزار دلاری به شیخ دیاباته بسته شده و حالا باشگاه پرسپولیس اعلام کرده است که این طلب پرداخت شده و به‌زودی پنجره سرخپوشان باز خواهد شد.

باشگاه پرسپولیس از مدت‌ها پیش در تلاش بود تا طلب دیاباته از محل درآمدهای این باشگاه در فیفا پرداخت شود و بر همین اساس نیز نامه‌نگاری‌هایی با فیفا انجام شده بود، اما پیگیری خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد این تلاش‌ها بی‌فایده بوده و باشگاه پرسپولیس از جیب خود طلب ۱۵۰ هزار دلاری دیاباته را پرداخت کرده است تا هر چه سریع‌تر پنجره سرخپوشان باز شود.

ظاهراً روند پرداخت مطالبات از سوی فیفا زمان‌بر بوده و باشگاه پرسپولیس به همین دلیل تصمیم‌ گرفته است که طلب دیاباته را شخصاً پرداخت و تأییدیه این بازیکن را دریافت کند.

طبق اعلام باشگاه پرسپولیس مطالبات دیاباته به حساب این بازیکن نشسته است و به‌زودی با تأیید او، پنجره نقل‌وانتقالاتی سرخپوشان بازخواهد شد.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • رضا IR ۱۲:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
    1 0
    از جیب خودش نه!
  • IR ۱۳:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
    2 0
    ازجیب خود؟دقیقادرآمداین جیب ازکجاست؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس