کد خبر 1719087
تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۹
شکایت دانشجویان ایرانی از ترامپ

چند دانشجوی ایرانی نسبت به تعلیق مصاحبه‌های ویزای تحصیلی از دولت ترامپ در دادگاه فدرال ویرجینیا، شکایت کردند.

به گزارش مشرق به نقل از ورج، ۱۵ دانشجو و محقق ایرانی از دولت ترامپ به دلیل توقف کامل مصاحبه‌های ویزای دانشجویی شکایت کردند. آن هم در شرایطی که دولت تصمیم می‌گیرد حساب‌های کاربری تمام متقاضیان ویزا در رسانه‌های اجتماعی را بررسی کند یا خیر.

این شکایت که علیه مارکو روبیو، وزیر امور خارجه، در دادگاه فدرال ویرجینیا ثبت شده است، ادعا می‌کند که توقف مصاحبه‌های ویزای دانشجویی، قانون رویه‌های اداری، قانونی که قانون‌گذاری‌های خودسرانه را ممنوع می‌کند، را نقض می‌کند. این شکایت در حال حاضر مختومه است.

کرتیس موریسون و حمدی مصری، وکلای دانشجویان، در ایمیلی خاطرنشان کردند که وزارت امور خارجه از ماه مه ۲۰۱۹ متقاضیان ویزا را ملزم به افشای اطلاعات کاربری رسانه‌های اجتماعی خود کرده است. مصری گفت: متقاضیان ویزا از برخی کشورهای با حضور اکثریت مسلمان، از جمله ایران، در حال حاضر تحت «بررسی گسترده رسانه‌های اجتماعی» قرار دارند و افزود که به نظر می‌رسد ترامپ می‌خواهد «اطمینان حاصل کند که دانشجویان ورودی با ارزش‌های سیاسی او همسو باشند.»

دانشجویان و محققانی که علیه روبیو شکایت کردند، در دانشگاه‌های سراسر آمریکا از جمله ییل، ایالت اوهایو و دانشگاه فلوریدای جنوبی برای برنامه‌های تحصیلات تکمیلی در رشته‌های علوم کامپیوتر، مهندسی، امور مالی و سایر رشته‌ها پذیرفته شده بودند. به گفته وکلای آنها، هر یک از دانشجویان قبلاً در مصاحبه‌های ویزا شرکت کرده بودند، اما تمام درخواست‌های آنها در حال حاضر "در انتظار بررسی امنیت ملی" است. برخی از دانشجویان بیش از یک سال پیش مصاحبه شده‌اند.

توقف مصاحبه‌های ویزای دانشجویی بخشی از حمله چندجانبه دولت ترامپ به دانشگاه‌ها و دانشجویان بین‌المللی است. روز چهارشنبه، روبیو گفت که وزارت امور خارجه با وزارت امنیت داخلی (DHS) همکاری خود را برای "لغو شدید ویزا برای دانشجویان چینی، از جمله کسانی که با حزب کمونیست چین ارتباط دارند یا در رشته‌های حیاتی تحصیل می‌کنند" آغاز خواهد کرد. در ۲۲ مه، DHS دسترسی هاروارد به یک پایگاه داده فدرال که برای ردیابی ثبت‌نام دانشجویان خارجی استفاده می‌شد را لغو کرد و نزدیک به ۶۸۰۰ نفر را که در هاروارد ثبت‌نام کرده بودند، تا زمان مداخله یک قاضی فدرال، در معرض خطر اخراج فوری قرار داد.

روبیو همچنین ویزای دانشجویان بین‌المللی را که در اعتراضات طرفدار فلسطین در دانشگاه‌ها شرکت داشتند، به حالت تعلیق درآورده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 12
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • IR ۱۵:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۹
    3 2
    خدا شفاشون بده از یه داعشی میخان شکایت کنن طرف نشکتتون که ول کن نیست
    • IR ۲۲:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۹
      3 0
      جان همه دانشجویان ایرانی در آمریکا در خطره .سریع برگردین ایران
    • حمید IR ۰۹:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۰
      0 0
      کاربر 22:04 خخخخخ خدا تو هم شفا بده برگردن ایران برن مسافر کشی چون حتی دانشگاه داغوزآباد ممسنی هم استخدامشون نمیکنه
  • م IR ۱۵:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۹
    12 3
    چ پررویی هستید طرف نمیخواد برید کشورش
    • IR ۱۹:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۹
      1 2
      خُ غلط کَ بهشو ویزا دا، از اَوَ میگُ نیای اینج، الا بایَ خِسارَ بِدِ!! به زبون بیسوادی خودت نوشتم بفهمی!! 🤣🤣🤣🤣🤣
  • IR ۱۵:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۹
    3 0
    خب درست است
  • IR ۱۶:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۹
    0 1
    به ایرانی بگی ۱۰ فرمان میگه ۱۰ فرمان
  • IR ۱۷:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۹
    1 1
    آزادی بیان به این میگن
    • IR ۲۳:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۹
      1 0
      منم امروز یه سوسک کشتم بعدش بهش گفتم خود برا دفاع از خودت چیزی داری بیگی من خیلی به ازادی بیان احترام میزارم !
  • عل IR ۱۸:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۹
    2 0
    تنها دانشجویان ایرانی نیست این شکایت‌ها مربوط به همه دانشجویان و دانشگاهیان دنیا است .
  • IR ۲۲:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۹
    1 2
    دانشجوی ایرانی در آمریکای جهانخوار و خونخوار چه غلطی میکنه؟برگردین کشور خودتون و اینجا ادامه تحصیل بدین و به مملکت خو دتون خدمت کنید.من جای ترامپ بودم هر چی ایرانی دانشجو و غیر دانشجو رو از آمریکا اخراج میکردم و بر میگردوندم به ایران.اینا که رفتن ایران رو نمی پسندند و آمریکا رو مدینه فاضله میدونن .گذشت آن زمان .جانشون هم در آمریکا در خطره
  • IR ۲۲:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۹
    3 0
    آمریکا و ملتش داره به سمت وحشی گری کامل و جنگ داخلی پیش میره.زود از اونجا فرار کنین و خودتونو نجات بدین

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس