کد خبر 1715640
تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۳:۱۸

به گزارش مشرق،کانال تلگرامی همه چیز برای ایرانیان کانادا در مطلبی با عنوان کیمیاگری در عصر مدرن؛ محققان سرب را به طلا تبدیل کردند، نوشت:

دانشمندان فعال در تأسیسات برخورددهنده هادرونی بزرگ (LHC) در سرن، نزدیک ژنو، اعلام کرده‌اند در دومین دوره فعالیت این برخورددهنده، بین سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۸، حدود ۸۶ میلیارد هسته طلا ایجاد شده است.

کیمیاگری در عصر مدرن؛ محققان سرب را به طلا تبدیل کردند

تمام این فرایند از طریق برخورد اتم‌های سرب که با ۹۹.۹۹۹۹۹۳ درصد سرعت نور به هم برخورد کردند، رخ داده است.

نتیجه این فرایند ایجاد مقدار بسیار کمی طلا معادل فقط ۲۹ تریلیونیم گرم است که با لوله پرتو برخورد کرده و در کسری از ثانیه تجزیه می‌شود.

مسئله تبدیل سرب به طلا از زمان‌های بسیار دور بحث مهمی میان کیمیاگران بوده است و دانشمندان با برخورددهنده ذرات توانسته‌اند به این هدف دست یابند.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • حسین IR ۰۸:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۸
    2 3
    واقعا این نکته مهمی است که بشر از قدیم الایام به فکر کیمیا در طبیعت بوده است. با این که ابزارهای علمی بسیار محدود و ابتدایی بودند چگونه این تفکر به ذهن انسان رسیده است؟ چه عاملی به انسان ها این پیام را منتقل کرده است که می شود طبیعت برخی مواد را تغییر داد؟
  • IR ۱۳:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۸
    0 0
    کیمیا یه علم بوده در قدیم که دانشمندان اون قصد داشتن مس رو به طلا تبدیل کنن در طی تحقیقاتشون در تحقیق روی مواد به پیشرفتهای بزرگی در علم شیمی رسیدن واینکه موفق شدن به طلا برسن در حد یک افسانه باقی موند بعضی گفتن شدن ولی اکثرا منکرش شدن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس