کد خبر 1715413
تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۵
معمای گم شدن ۲۰۰ کیلو مواد مخدر

مرد جوان که متهم است پس از قتل یک قاچاقچی حدود دویست کیلو مواد مخدر او را سرقت کرده است وقتی پس از ۶ سال پای میز محاکمه رفت منکر دخالت در قتل شد.

به گزارش مشرق، اواسط سال ۱۳۹۸ گزارش کشف جسد مردی در اطراف شهریار به پلیس اعلام شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌داد که مقتول با ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده است.

در جریان تحقیقات بعدی مشخص شد که مقتول از قاچاقچیان حرفه‌ای مواد مخدر بوده و در زمان قتل حدود دویست کیلوگرم مواد مخدر همراهش بوده که ناپدید شده است.

برادر مقتول به پلیس گفت: «چند ساعت پیش از آنکه تلفن برادرم خاموش شود او به من پیامکی داد که در آن نوشته بود؛ «با خسرو قرار دارم و اگر خبری از من نشد در جریان باش که ممکن است او بلایی سرم آورده باشد.» با ضمیمه این پیامک به پرونده، مأموران به سراغ خسرو رفتند تا او را دستگیر کنند، اما وقتی به خانه او رفتند دریافتند که خسرو از مدتی قبل خانه‌اش را تخلیه کرده و به مکان نامعلومی رفته است.

بازداشت پس از ۴ سال

در حالی که تلاش برای دستگیری تنها مظنون پرونده ادامه داشت مأموران در سال ۱۴۰۲ خسرو را ردیابی و بازداشت کردند. متهم در جریان بازجویی‌ها منکر اتهام قتل شد و ادعا کرد نقشی در ماجرا نداشته است.

اما تحقیقات نشان می‌داد خسرو در چهارسالی که متواری بوده وضعیت مالی خوبی پیدا کرده و این احتمال مطرح بود که وی از فروش مواد مخدر مقتول به این ثروت رسیده باشد. همچنین سیم کارت متهم در زمان قتل در همان محل آنتن دهی داشته است.

حکم قصاص و اعتراض متهم

با تکمیل تحقیقات متهم در دادگاه کیفری شهریار پای میز محاکمه ایستاد و به قصاص محکوم شد. بعد از صدور این حکم متهم اعتراض کرد و پرونده به دیوان عالی کشور رفت و قضات دیوان به خاطر برخی نواقص در پرونده حکم را نقض و پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۳ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

در دادگاه چه گذشت؟

در ابتدای این جلسه اولیای دم درخواست قصاص کردند.

پس از آن متهم به جایگاه رفت و با رد اتهام قتل گفت: «از دو سال قبل که دستگیر شدم در همه مراحل بازجویی تأکید کردم که نقشی در ماجرا نداشتم. حالاهم همین را می‌گویم.»

قاضی از متهم پرسید: «طبق گزارش پلیس، تلفن همراه شما در نزدیکی محل کشف جسد آنتن دهی داشته در این باره چه دفاعی دارید؟»

متهم جواب داد: «آن روز برای انجام کاری از شهرستان به شهریار آمده بودم و از آن محل رد می‌شدم این دلیل نمی‌شود که، چون از آنجا رد شدم پس قاتلم.»

قاضی پرسید: «چطور در این چهار سال آنقدر پولدار شدی؟»

متهم پاسخ داد: «کار کردم. از خرید و فروش ماشین و موتور تا دلالی. من با تلاش خودم توانستم وضعیت مالی‌ام را سر و سامان دهم و از مواد مخدر همراه مقتول هم خبری ندارم. اصلاً نمی‌دانستم که او به قتل رسیده هنوز هم از اینکه متهم به قتل هستم در تعجبم.»

قاضی پرسید: «درباره پیامکی که مقتول برای برادرش فرستاده چه دفاعیه‌ای دارید؟»

متهم گفت: «نمی‌دانم چرا او نام من را برای برادرش فرستاده است.»

با پایان جلسه قضات برای صدور رأی وارد شور شدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 20
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • پدرام IR ۰۹:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
    0 6
    سلام این موارد کوچک اون دیدیم حالا قدیما بخاطر شرایط ساحل فرصت خوبی برای جاسازی با حجم بالا از طرف قاچاقچیان کلان بود و آدمهایی معتاد که پاتوق داشتن و.....شاید!؟
    • IR ۱۱:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
      10 0
      آقا به چه زبانی سخن میگویی؟فارسی دری؟خودت فهمیدی چی نوشتی؟!
    • حاجی از سه راه جوبشور قم IR ۱۴:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
      6 1
      من فقط فهمیدم که گفت ساحل جای خوبیه برای خلاف
    • قحط الرجال IR ۲۱:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
      0 0
      چی زدی؟؟ یه بار خودت بخون چی نوشتی
    • IR ۲۱:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
      0 0
      ولی قانون باید اصلاح شود برای یک مقتول قاچاقچی چه قصاصی؟ اینو باید پلیس و سیستم قضایی می کشتند حالا یکی دیگر کشته! اصلا خون اینها حلاله! اینها مهدور الدم هستن همین که اعلام شود هر کدام کشته شوند قاتل قصاص نخواهد شد برای ارعاب انها خیلی موثره
    • حاجی از سه راه جوبشور قم IR IR ۱۲:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۸
      0 0
      البته من قاطی دارم وخیلی رو حرفام حساب نکنین
  • IR ۱۰:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
    6 0
    اولیای دم خواستار قصاص شدند!آدمی چندین جوان رو به تباهی کشیده و خانواده های زیادی رو دچار بدختی کرده حقشه..البته قاتلش هم که مواد فروش بوده اون هم مستحق اعدام هست. نه بخاطر قصاص بخاطر عاملیت بدبختی جوانان مردم و عامل هزار بدبختی و جرم کنار اعتیاد
  • علی IR ۱۰:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
    0 1
    همین خبر را جایی دیگه زدند 600کیلو اسم طرف هم مهران بوده حالا کی راست میگه الله اعلم
  • IR ۱۱:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
    4 1
    خیلی احتمال داره کار برادرش باشه و برای رد گم کنی پای خسرو را به میان کشیده باشه!!! دردنیای قاچاقچی ها این موارد متداول و عادیه چون پای پولهای کلان درمیان است.
    • IR ۱۲:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
      2 0
      80درصد احتمال داره کاربرادرش باشه
    • IR ۱۳:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
      0 1
      پس چرا فرار کرده ۴ سال اگر بی اطلاع بوده
  • GB ۱۲:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
    1 0
    یعنی آقا خسرو کل دستگاه قضائی را سر کار گذاشته,
  • محسن آزاد IR ۱۲:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
    1 1
    با توجه به اینکه اعتراف نکرده با پابند بصورت مادام العمر در خانه باشد تا قاتل دستگیر شود
  • محسن آزاد IR ۱۲:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
    0 0
    اعتراف از طریق پیدا کردن آلت قتاله میسر است
  • محسن آزاد IR ۱۲:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
    0 0
    قاچاقچی ۲۰۰ کیلو مواد حداقل تپانچه دارد پس قاتل هم حداقل تپانچه و حداکثر سلاح لوله بلند نظیر کلاش داشته است
  • بهنام IR ۱۲:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
    4 1
    پاسخ متهم قتل : من نبودم دستم بود . . تقصیر آستینم بود . .آستین مال کتم بود . . کتم مال بابام بود . .
  • IR ۱۷:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
    0 0
    از این دو دلیل قاتل در نمیاد فرض کنید فرامرز قاتل است و با گوشی مقتول این پیامک را فرستاده و باز همون فرامرز با خسرو قراری در حوالی شهریار توسط خودش یا دیگری جور کرده
  • بهرام IR ۱۷:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
    0 0
    متهم گفته من قاتل نیستم تا حالا دوساله هم زندانه خانواده مقتول بهتر رضایت بدهند حضرت علی علیه السلام فرموده بزرگترین هدیه در نزد خداوند متعال ببخشش هست
  • همرزم هادی IR ۲۰:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
    0 0
    این کثافت را هم باید فرستاد پی آن کثافت؟
  • عبدالخالق IR ۱۷:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۸
    0 0
    آخ سوختم برا سوخته هاش. چه کنم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس