به گزارش مشرق، الجزیره در گزارشی نوشته: مادران فلسطینی برای مقابله با قحطی و تهیهٔ نان به استفاده از عدس، لوبیا، ماکارونی و برنج آسیابشده روی آوردهاند. فلسطینیها به شیوههای ابتدایی این مواد را آرد میکنند تا برای کودکانشان یک لقمه نان فراهم کنند.
کد خبر 1714020
تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۸
- ۱۴ نظر
- چاپ
در شرایطی که دسترسی به اساسیترین مواد غذایی در غزه بسیار دشوار شده، مردم این منطقه برای تامین قوت روزانه خود به استفاده از راهکارهای غیرمعمول روی آوردهاند.





۲۳:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۱
۰۱:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۲
۲۱:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۲