کد خبر 1713630
تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۳
تداوم روند منفی ورودی آب به سدهای کشور

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران با بیان این که وضعیت کنونی سدها بسیار نگران‌کننده است و منابع آبی کافی در دسترس نیست، گفت: ما مجبوریم با کاهش فشار آب در شبکه، این کمبود رامدیریت کنیم.

به گزارش مشرق، محسن اردکانی، درباره چالش‌های کمبود آب در استان تهران هشدار داد و از شهروندان خواست برای مدیریت این بحران همکاری کنند.

او با اشاره به کاهش ذخایر آب در سدهای اطراف تهران، گفت: وضعیت کنونی سدها بسیار نگران‌کننده است و منابع آبی کافی در دسترس نیست، ما مجبوریم با کاهش فشار آب در شبکه، این کمبود را مدیریت کنیم تا نیازهای اولیه مردم تأمین شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران توضیح داد که در شرایط عادی، امکان تأمین فشار آب تا ۴ بار برای رساندن آب به ارتفاع ۴۰ متری و طبقات بالاتر وجود دارد، اما افزایش فشار می‌تواند به تخلیه سریع‌تر ذخایر آبی منجر شود.

او افزود: اگر فشار آب را بیش از حد افزایش دهیم، ظرف دو تا سه ماه تمام ذخایرمان تمام می‌شود و دیگر نمی‌توانیم پاسخگوی نیاز مردم باشیم.

وی همچنین به مسائل فنی مرتبط با تأمین آب در طبقات دوم و سوم ساختمان‌ها اشاره کرد و گفت: برخی مشترکین از پمپ‌های آب استفاده می‌کنند، اما این پمپ‌ها باید به شیرهای برگشتی مجهز باشند تا در صورت قطع برق، آب با فشار طبیعی به طبقات بالاتر برسد.

او تأکید کرد: این تنظیمات فنی برای مدیریت بهتر مصرف آب ضروری است.

شرکت آب و فاضلاب استان تهران با ارسال پیامک به مشترکین، از آن‌ها خواسته است مصرف آب را کاهش دهند و به توصیه‌های صرفه‌جویی پایبند باشند.

اردکانی با قدردانی از همراهی شهروندان، اظهار داشت: بیشتر افرادی که پیامک دریافت کرده‌اند، به این توصیه‌ها عمل کرده‌اند. انتظار ما از مردم فهیم تهران این است که با مدیریت مصرف، اثرات این کمبود را به حداقل برسانیم.

او در پایان اضافه کرد: تهران باید خود را با شرایط کم‌آبی و خشکسالی سازگار کند و همکاری مشترکین در این مسیر حیاتی است.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۱۵:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۰
    3 0
    خاک بر سرتون
  • حسین IR ۱۵:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۰
    2 1
    در عوض تا دلت بخواد افغانی داریم.
  • عبدالله عبد خدا IR ۱۶:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۰
    3 2
    «مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران: وضعیت کنونی سدها بسیار نگران‌کننده است.» جناب مدیر عامل ، وضعیت کنونی بی‌حجابی و بی‌حیایی و گناه و نافرمانی خداوند هم در سطح جامعه مخصوصاً در شهر تهران بسیار نگران‌کننده است! و حتّی رئیس جمهور کشور اسلامی ایران هم از ابلاغ قانون عفاف و حجاب خودداری می‌کند و رسماً دستور الهی را زیر پا گذاشته است! با این اوضاع انتظار دارید رحمت و نعمت خداوند از هر طرف ببارد! زهی خیال باطل! مراجعه به آیات ۱۰ ، ۱۱ و ۱۲ سوره نوح ، واقعیت را بیان می‌کند.
  • IR ۱۸:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۰
    4 1
    سال قبل در همین زمان سدها در حال لبریز شدن بود که ناگهان رئیس جمهور خدوم و مخلص و دلسوزمان را از دست دادیم و ..... دوباره !!!!
  • IR ۱۹:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۰
    0 0
    این برهه حساس کنونی که تموم شدنی نیست...
  • IR ۲۰:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۰
    1 0
    تو همه چی به عطف آقایون مشکل داریم. بعد باید به دستاوردهای ندیده آقایون افتخار کنیم... عجیب اما واقعی
  • رضا IR ۲۳:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۰
    0 0
    این آقای محترمی که اومده ما رو ارجاع داده به آیات قرآن بهش توصیه کنید بروند کشور پر آب و لخت و پتی برزیل رو مشاهده بفرمایند تا بلکه کم کاری مسئولین و عدم مدیریت غیر علمی یک کشور گرم و خشک رو ارجاع نده به خدا و امامان با همین طرز فکر کودکانه کشور رو به این روز انداختید
  • IR ۱۰:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۱
    1 0
    وقتی فردی اعلام میکندهیچ برنامه ای ندارد وملتی به اورای میدهند فقط بخاطر بی بند باری بیحجابی وبعد متوجه میشوند چه اشتباه بزرگی مرتکب شده اند خاموشیهای برق دوبرابر شدن قیمت ارز وطلاتورم بیش از 50 درصدی گول زدن ملت وامید واری الکی به مذاکره باشیطان وگزیده شدن دوباره ازیک سوراخ

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس