کد خبر 1712913
تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۷
طارمی تلخی‌ها را شست و دهان منتقدان را بست

مهاجم تیم ملی ایران در بزنگاه تاریخی و در حساس‌ترین بازی فصل اینتر، تمام آمار ضعیفش را شست و تیر خلاص را به منتقدانش زد.

به گزارش مشرق، مهاجم تیم ملی ایران در بزنگاه تاریخی و در حساس‌ترین بازی فصل اینتر، تمام آمار ضعیفش را شست و تیر خلاص را به منتقدانش زد.

مهدی طارمی یک شبه همه تلخی‌های کل فصل با اینتر را با یک نمایش بی‌نقص مقابل بارسلونا شست تا از سوی لاسانا کامارا، خبرنگار فرانسوی به عنوان بهترین بازیکن نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا شناخته شود.

طارمی با کسب امتیاز ۷.۸ از ۱۰ به عنوان تعویض طلایی نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا از سوی سایت FotMob شناخته شد.

ستاره تیم ملی ایران فصلی سخت و پر از انتقادات از سوی رسانه‌های ایتالیایی سپری کرده بود.

اما طارمی در بزنگاه تاریخی در مهمترین بازی فصل اینتر و حساس‌ترین بازی باشگاهی جهان گل پیروزی بخش افعی‌ها را ساخت تا تیمش با نتیجه ۴ بر ۳ برنده دوئل با بارسلونا شود و فینالیست شود.

نشریه گازتا دلو اسپورت می‌نویسد که طارمی کل فصل نمایشی ضعیف داشت ولی در مهمترین بازی فصل اینتر توانایی‌اش را نشان و مسیر اینتر برای صعود به فینال را هموار کرد.

هواداران اینتر در شبکه‌های اجتماعی به مهدی طارمی لقب «گیارادوس» یک پوکمون معروفی دادند که در ابتدا ضعیف بوده ولی تکامل یافته و به قدرتمندترین و خشمگین‌ترین پوکمون‌ها تبدیل شده است.

هماهنگی بازیکنان ایرانی در سطح اول اروپا با محیط جدید کمی طول می‌کشد به همین خاطر انتظار نتیجه‌گیری سریع از این لژیونرها باعث انتقادات گسترده می‌شود.

آنتونیو کاسانو، مهاجم سابق تیم ملی ایتالیا و اینتر معتقد بود که طارمی بازیکن خوبی نیست و بازی او را دوست ندارد و آرناتوویچ بازیکن بهتری از مهاجم ایرانی برای خط حمله اینتر است.

اما کلارن سیدورف، اسطوره فوتبال هلند می‌گوید که طارمی در کل فصل دست کم گرفته شد ولی در این بازی سرنوشت‌ساز هم حمله کرد و هم دفاع و در یک صحنه یامال را شکست داد و در نهایت تفاوت اصلی در نیمه نهایی را رقم زد.

نشریه توتو میرکاتو می‌نویسد که مهدی طارمی نشان داد بازیکن با کیفیتی است و تنها نیاز به زمان بیشتری داشت تا در زمین باشد و اگر مصدومیت‌های متوالی و بدموقعه در این فصل نبود، می‌توانست تاثیر بیشتری در مسیر موفقیت‌های اینتر داشته باشد.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ناشناس IR ۱۳:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۷
    0 0
    درکل بازی یه بار توپ به پاش خورد
    • حمید DE ۲۱:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۷
      0 0
      خطاب به ناشناس 13:23، محض اطلاعت، طارمی از دقیقه 70 وارد زمین شد(پس در کل مسابقه نبود)، در ضمن، از ده امتیاز ، امتیاز بالای هفت و هشت دهم را کسب کرد، از طرفی، گل چهارم اینتر که باعث صعود این تیم به فینال شد با پاس طارمی به ثمر رسید. کارشناسان فوتبال از بازی طارمی مقابل بارسا تمجید کردند، پس تو بهتره نظرتو واسه خودت نگه داری ناشناس.14
  • IR ۲۲:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۷
    0 0
    دهان منتقدان را بست !!! عجب جمله ابلهانه ای !! مهدی طارمی شیرجه ای فقط شانسی یک پاس داد همین .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس