بیمارستان

مدیر خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: بعد از حادثه انفجار در اسکله بندر شهید رجایی ۱۲۰۵مصدوم پذیرش شدند که از این تعداد ۹۷۲ نفر به صورت سرپایی یا بستری محدود درمان و ترخیص شدند.

به گزارش مشرق، جمیله سلیمی‌زاده مدیر خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: از کل ۱۲۰۵ مصدوم این حادثه تعداد ۲۲۳ نفر هنوز در بیمارستانها بستری هستند، ۶ نفر برای درمان به بیمارستان‌های خارج از استان اعزام شدند، متأسفانه چهار نفر پس از اعزام به‌دلیل شدت جراحات فوت کردند و ۹۷۲ نفر ترخیص شدند.

وی افزود: روز گذشته بسیار روز شلوغی بود، اما امروز وضعیت تقریباً با ثبات است، همه مجروحان در بیمارستان‌ها تعیین تکلیف شدند و و خدمات پرستاری آنها هم در حال اقدام است.

سلیمی زاده اضافه کرد: پرستاران هرمزگان و به‌خصوص بندرعباس مشارکت صمیمانه‌ای در این بحران داشتند و از دل و جان مایه گذاشتند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس