کد خبر 1709397
تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۷
عراقچی وارد عمان شد

وزیر امور خارجه و هیئت همراه برای شرکت در سومین دور گفتگوهای غیر مستقیم ایران-آمریکا که با میانجیگری وزیر امور خارجه عمان برگزار می‌شود وارد مسقط شده است.

به گزارش مشرق، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت خارجه کشورمان گفت که دکتر عراقچی وزیر امور خارجه و هیئت همراه برای شرکت در سومین دور گفتگوهای ایران-آمریکا که با میانجیگری وزیر امور خارجه عمان برگزار می‌شود وارد مسقط شده است.

‏وی تاکید کرد ما مصمم به صیانت از حقوق قانونی و مشروع ملت ایران برای استفاده از انرژی هسته‌ای برای مقاصد صلح‌آمیز هستیم و در عین حال آماده برداشتن گام‌های معقول جهت اطمینان‌بخشی نسبت به ماهیت کاملآ صلح‌آمیز برنامه‌ هسته‌ای خود می‌باشیم.

‏بقائی خاطر نشان کرد که پایان دادن به تحریم‌های غیرقانونی و غیرانسانی علیه مردم ایران، به‌صورت عینی و سریع، برای ما یک اولویت است.

وی در عین حال گفت که ‏باید دید طرف مقابل تا چه میزان از جدیت و آمادگی لازم برای یک توافق عادلانه و واقع‌بینانه برخوردار است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس