کد خبر 1709328
تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۹
مردم ایران

رییس مرکز پژوهش های مجلس، با اشاره به پیمایش صورت گرفته در موسسه افکارسنجی ملت در خصوص تصویر ایران آینده، تصریح کرد: براساس نتایج این نظرسنجی، ۶۳.۱ درصد از مردم نسبت به آینده ایران امیدوار هستند.

به گزارش مشرق، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری، از پیمایش صورت گرفته در موسسه افکارسنجی ملت در دی ماه ۱۴۰۳ در خصوص تصویر ایران آینده خبر داد و درباره نتایج آن گفت: در این پیمایش ۷۶.۷ درصد از مردم وضعیت فعلی قدرت نظامی کشور را خوب یا خیلی خوب ارزیابی می‌کنند و در کنار آن ۶۳.۴ درصد از مردم نیز معتقدند در ۲۰ سال آینده وضعیت قدرت نظامی کشور بهتر می‌شود.

وی با بیان اینکه براساس نتایج این نظرسنجی، ۷۶.۱ درصد از مردم، وضعیت علم و فناوری کشور را خوب یا خیلی خوب عنوان کرده‌اند، تصریح کرد: ۶۸.۷ درصد از مردم معتقد هستند که وضعیت علم و فناوری در ۲۰ سال آینده در کشور بهتر خواهد شد.

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس، توضیح داد: براساس نظرسنجی موسسه افکارسنجی ملت، بیش از نیمی از مردم یعنی حدود ۵۵ درصد، وضعیت فعلی بهداشت و درمان کشور را خوب یا خیلی خوب ارزیابی می‌کنند.

وی با بیان اینکه نیمی از مردم در این نظرسنجی وضعیت فعلی آزادی‌های اجتماعی را خوب یا خیلی خوب دانسته‌اند، یادآور شد: نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد بیش از ۷۰ درصد مردم در خصوص اینکه اگر هنگام تولد این امکان داشت که شخص خودش کشور محل تولدش را انتخاب کند، عنوان نموده‌اند که همچنان ایران را به عنوان محل تولد خود انتخاب می‌کنند.

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس، با بیان اینکه براساس این نظرسنجی ۶۳.۱ درصد از مردم به آینده کشور امیدوار هستند، خاطرنشان کرد: براساس نتایج این نظرسنجی، مردم مهم‌ترین سرمایه‌ کشور برای ساخت آینده ایران را ۶۵.۲ درصد جوانان و نیروی انسانی، ۳۳.۵ درصد علم و فناوری، ۱۸.۳ معادن و منابع انرژی، ۱۶.۴ درصد ایمان و معنویت، ۶.۵ درصد میراث تاریخی و گردشگری، عنوان کرده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 27
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • AU ۱۲:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
    7 15
    من فک کنم بالای ۹۰ درصد مردم ایران به آینده کشور امیدوار هستند.
    • IR ۱۴:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
      13 1
      نخیر هم ۱۱۰ درصده
    • کارگر IR ۱۶:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
      12 0
      100./. مردم به آینده امیدوارند که غبار غم و نکبت کنار رفته ، عدالت اجتماعی برقرار شود . پیش شرطش را همه میدانند ! ...
    • IR ۱۷:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
      0 5
      احسنت، پیش شرطش ایجاد اتحاد قوی با چین و روسیه و زدن کشیدهٔ نر و ماده و تودهنی به یانکی‌های گاوچرون تروریست همجنس باز آدمکش و اروپایی‌های نوکرشون هست!!!
    • IR ۰۰:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۶
      6 2
      نظر سنجی داخل مسجد بعد از نماز مغرب و عشا برگزار می‌شود.
  • IR ۱۲:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
    13 4
    سوال نظرسنجی اصلا درباره مسائل اقتصادی نبوده یعنی مهمترین سوال
  • IR ۱۲:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
    14 4
    آره . گزارش های من درآوردی
  • IR ۱۳:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
    19 4
    چرا نگفتید 90 درصد؟ کی به کی بود، اگه میگفتید هم به جایی برنمیخورد.
  • IR ۱۳:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
    11 3
    آمارسازیای مفت و مزخرف
  • IR ۱۵:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
    3 2
    منحنی زنگوله ای 🤗 قلابی بودن آماره تابلوئه .
  • PL ۱۵:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
    4 2
    ۹۹.۹۹ بوده. من میدونم...خخخ
  • محمد رضا IR ۱۵:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
    9 2
    یاد آمار دادن دولت قبل افتادیم
  • محمد رضا IR ۱۵:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
    12 2
    یاد آمار دادن دولت قبل افتادیم
  • IR ۱۶:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
    1 7
    تا ابد زنده باد جمهوری اسلامی ایران
  • شاپرک US ۱۶:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
    6 4
    تنها امیدی که داریم اینه که اسپاگتی بخورم امشب
  • IR ۱۸:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
    2 5
    ته مانده های ملی گراییست اگر روزی با واقعیت برخورد کنند ..از سرشون میپره ...
  • IR ۲۰:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
    7 2
    اعشار رو جابجا زدید ۶ممیز۳دهم درصد
  • IR ۲۱:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
    8 0
    بخاطر همینه ۶۰ درصد رای ندادن و اون ۴۰ درصدم بخشیش مجبور بودن مثل معلما ادارات دولتی سربازها و ارتشی ها و …
  • mostafa IR ۲۲:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
    8 2
    با آمار دروغ چیزی عوض نمیشه فقط میشیم کره شمالی الان میفهمم چقدر این جمله درسته که میگه .دروغگو دشمن خداست.
  • IR ۲۲:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
    10 0
    مشکل کمبود آب، کاهش جمعیت و تخریب محیط زیسته...این سه تا مشکل به بحران برسه دیگه راه حل نداره...بقیه حل شدنیه
    • IR ۱۳:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۶
      1 0
      بقیه حل شدنیه ؟ بافت جمعیتی کشور بطور کامل داره میشه افغانی . حلش کن
  • سید IR ۲۳:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
    4 3
    وقتی شرایط عالی می‌شه که درصد افرادی که در زمینه‌های مختلف ۲۰ سال دیگر را بهتر از الان می‌دانند بیشتر از درصد فعلی باشه.
  • IR ۰۰:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۶
    6 2
    اگ اینجور باشه کع مردم همه راضی و خوشحالن مشکل اقتصادی هم کشکه
  • IR ۰۹:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۶
    1 2
    طبق آمار و گزارشهای ارائه شده تقریبا همین اندازه ساده لوح هم درکشور داریم!!!!!!!!
  • IR ۱۰:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۶
    2 2
    امار دروغین
  • IR ۱۱:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۶
    1 0
    اون یک دهم عدد آمار که از دقت بالاش خبر میده دیگه روده به دل نمیذاره خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
  • IR ۱۱:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۶
    1 0
    همه چی گل و بلبله تو بمیری . ایندفعه دستمزد بازیکنهای خارجی فوتبالت رو از بیت المال بکن نفری 20 میلیون دلار . طبق آمار تو پول داری غوطه میخوری وضع همه مردم هم توپه توپ .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس