عراقچی: بار دیگر دیپلماسی را به اروپا پیشنهاد می‌دهم

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به روابط ایران و سه کشور اروپایی بیان کرد: بار دیگر دیپلماسی را به اروپا پیشنهاد می‌دهم.

به گزارش مشرق، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان درحساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: روابط ایران با سه کشور اروپایی (فرانسه، آلمان، بریتانیا) در سال‌های اخیر فراز و نشیب‌هایی داشته است. چه بخواهیم چه نخواهیم، این روابط در حال حاضر در وضعیت نشیب است. چرا؟ هر طرف روایت خاص خود را دارد.

وی افزود: به نظر من، سرزنش کردن کاری بیهوده است. آنچه که اهمیت دارد این است که وضعیت کنونی برای هر دو طرف باخت-باخت است.

عراقچی همچنین نوشت: سپتامبر گذشته در نیویورک، زمانی که با وزرای امور خارجه سه کشور و دیگر همتایان اروپایی دیدار کردم، پیشنهاد گفتگو دادم. گفتم بیایید به جای تقابل، همکاری را انتخاب کنیم، نه فقط در موضوع هسته‌ای، بلکه در هر زمینه دیگری که منافع و نگرانی‌های مشترک داریم. متأسفانه آن‌ها راه سخت را انتخاب کردند.

وزیر امور خارجه ادامه داد: بار دیگر دیپلماسی را پیشنهاد می‌کنم. پس از رایزنی‌های اخیرم در مسکو و پکن، آماده‌ام تا گام اول را با سفر به پاریس، برلین و لندن بردارم. پیش از آغاز گفتگوی غیرمستقیم با آمریکا نیز آماده این کار بودم، اما سه کشور اروپایی نخواستند.

وی تصریح کرد: اکنون توپ در زمین اروپایی هاست. آن‌ها این فرصت را دارند که خود را از نفوذ «گروه‌های ذی‌نفع خاص» رها کنند و مسیری متفاوت را شکل دهند. نحوه عمل ما در این مقطع حساس، احتمالاً افق آینده‌ را مشخص خواهد کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 11
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • بازنشسته IR ۱۶:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۴
    2 1
    حالا که اروپایی ها ایران ایر را تحریم کردند شما ها هم کلیه پروازهای اروپایی را تحریم کنید.موشک جواب موشک
  • IR ۱۷:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۴
    3 0
    شما مثل اینکه درس نمیگیرد
  • حمید FI ۲۲:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۴
    2 1
    بی خیال اروپا شو .اونا شلوار خودشونم نمیتونن بکشن بالا .از اروپا چیزی به شما نمیرسه اروپابیدها کیف کش امریکان.حتی نتونستندیه خط اعتبار بانکی با ایران باز کنن
  • DE ۰۱:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
    4 0
    همیشه به گردش !
  • IR ۰۲:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
    2 0
    دیر جنبیدید گویا معنی سرکار گذاشتن رو نمی‌دونید آمریکا سرکارتون گذاشته
  • معلم IR ۰۵:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
    0 0
    چون آمریکا به هیچ توافقی در هیچوقت پایبند نبوده
  • عباس IR ۰۷:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
    3 0
    دنیا در حال یک خانه تکانی همه جانبه است . و یقینا این موضوع بر فضای سیاسی و اقتصادی و نظامی دنیا تاثیرات شگرفی خواهد گذاشت. ولی مسئولین نظام اسلامی به خاطر عشق و علاقه به آمریکا و اروپا این را نمی فهمند. جالب است که حتی بن سلمان متوجه این قضیه است ولی اصحاب ظریف نه!؟
  • IR ۰۸:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
    4 0
    ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است! هم شاگرد ظریف و هم رفقای یوروپش .
  • IR ۰۸:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
    0 3
    درسته اروپا دارای وزن و ظرفیت لازم برای حل چالش های بین المللی و اختلافات با ایران را ندارد اما ترامپ نسبت به مذاکره ایران و اروپا حساس است و نمی خواهد در توافق با ایران با اروپا و چین و روسیه شریک باشد و ایران با گسترش زمین بازی آنها را درگیر رقابت بایکدیگر خواهد کرد و فشار بر خود را کمتر خواهد کرد
  • ایران US ۲۱:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
    1 0
    بیش 200 سال است که این اروپایی ها هر بلایی سر مردم ایران اورده اند زمانش رسیده که بیایند و معذرت خواهی کنند.
  • احمد IR ۱۷:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۶
    0 0
    چرا باید اینقدر منت اروپا را بکشید؟ حالا خوبه آنها 45 سال است مرتب به ما نیش می زنند اگر هوای ما را داشتند چه می کردید؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس