شکست پدافند هوایی رژیم صهیونیستی در برابر موشک یمنی+ فیلم

انصارالله یمن در ادامه دفاع از مردم مظلوم غزه، اهدافی را در سرزمین‌های اشغالی هدف حمله قرار داد. همچنین، سخنگوی نیروهای مسلح یمن از انجام حملات موشکی و پهپادی علیه متجاوزان آمریکایی خبر داد.

سرویس جهان مشرق - در ادامه نقض آتش بس در غزه، جنایت و نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه مردم بی دفاع فلسطین همچنان ادامه دارد و بر تعداد شهدای همچنان افزوده می‌شود.

روز سی و پنجم نقض آتش بس

حملات هوایی و توپخانه‌ای جدید صهیونیست‌ها، مناطقی از جمله قیزان ابو رشوان، جبالیا، رفح، عبسان بزرگ، اردوگاه الشاطئ و اردوگاه‌های البریج و النصیرات هدف حملات صهیونیست‌ها قرار گرفتند. ارتش رژیم صهیونیستی گاراژ شهرداری جبالیا در شمال نوار غزه را بمباران کرد که بر اثر آن خسارات سنگینی به بار آمد.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که شمار شهدای جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۵۱۲۶۶ نفر افزایش یافته است. همچنین ۱۱۶۹۹۱ نفر در این مدت مجروح شده‌اند.

ادامه حملات انصارالله به اهداف آمریکایی/ اذعان وزیر جنگ سابق صهیونیستی به فریبکاری درباره تونل مقاومت در مرز مصر/ حماس: هیچ پیشنهاد جدید برای پایان جنگ به ما ارائه نشده است
بمباران گاراژ شهرداری جبالیا

فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در اظهاراتی اعلام کرد که دو میلیون نفر در نوار غزه، که بیشتر آنان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند، در معرض مجازات جمعی قرار گرفته‌اند. وی هشدار داد که کمک‌های انسانی در غزه به ابزاری برای چانه‌زنی سیاسی و سلاحی در جنگ تبدیل شده‌اند.

همچنین کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد اعلام کرد: به نظر می‌رسد اسرائیل با تحمیل کردن شرایط خاصی از زندگی بر ساکنان نوار غزه به دنبال نابودی آنها به عنوان یک تجمع مسکونی است. دستورات صادر شده برای تخلیه مناطق مختلف بیش از یک میلیون ساکن نوار غزه را مجبور کرده بدون آب، غذا و سرپناه زندگی کنند.

ادامه حملات انصارالله به اهداف آمریکایی/ اذعان وزیر جنگ سابق صهیونیستی به فریبکاری درباره تونل مقاومت در مرز مصر/ حماس: هیچ پیشنهاد جدید برای پایان جنگ به ما ارائه نشده است

سازمان بین‌المللی دیده‌بان حقوق بشر درباره همکاری آمریکا با جنایت رژیم صهیونیستی اعلام کرد: اسرائیل از گرسنگی به عنوان یک تاکتیک استفاده کرده و این جنایت جنگی محسوب می‌شود ودر غزه مرتکب جنایت جنگی شده و همگان در متوقف کردن این روند با شکست مواجه شده‌اند. آمریکا در دوره بایدن نیز با اسرائیل در انجام این جنایات همدستی داشته و امروز در دوران ترامپ این همکاری و همدستی افزایش یافته است.

حملات انصارالله یمن به اهداف آمریکایی ادامه دارد

سرتیپ یحیی رسول عنوان داشت: این هفتمین هواپیمای MQ_۹ است که طی ماه آوریل جاری ساقط می‌کنیم و بیست و دومین هواپیما از این نوع است که طی نبرد «فتح موعود و جهاد مقدس» سرنگون می‌کنیم.

وی افزود: ما دو عملیات نظامی را انجام دادیم که ناوهای هواپیمابر آمریکایی ترومن و وینسون و تجهیزات جنگی وابسته به این دو ناو را در دریای سرخ و دریای عرب هدف قرار دادیم. این عملیات با چندین موشک بالدار و پهپاد انجام شد.

اذعان وزیر جنگ سابق صهیونیستی به فریبکاری درباره تونل مقاومت در مرز مصر/ اشاره افسر صهیونیست به هدف واقعی نتانیاهو از ادامه جنگ

یوآو گالانت وزیر جنگ برکنار شده رژیم صهیونیستی اذعان کرد که ارتش این رژیم با انتشار تصویر دروغین، مدعی کشف تونل بزرگ در محور فیلادلفیا شده است. وی گفت: تصویری که ارتش اسرائیل منتشر کرد و مدعی شد که مربوط به تونل بزرگی در محور فیلادلفیا در جنوب نوار غزه با عمق ده‌ها متری در زیر زمین است، دروغ بود. گالانت افزود: این تونل اصلا وجود نداشت و آنچه که کشف شد یک چاله به عمق تنها یک متر بود.

وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی همچنین اذعان کرد: تصویر منتشر شده برای تبلیغ در خصوص وجود تونل‌هایی در محور فیلادلفیا و بزرگنمایی در خصوص اهمیت مسیر فیلادلفیا با هدف به تأخیر انداختن تبادل اسرا، مورد استفاده قرار گرفت.

ادامه حملات انصارالله به اهداف آمریکایی/ اذعان وزیر جنگ سابق صهیونیستی به فریبکاری درباره تونل مقاومت در مرز مصر/ حماس: هیچ پیشنهاد جدید برای پایان جنگ به ما ارائه نشده است

همچنین روزنامه عبری‌زبان یدیعوت احرونوت به نقل از یکی از افسران ارشد بازنشسته نیروی هوایی رژیم صهیونیستی گزارش داد که جنگ جاری در نوار غزه ماهیتی کاملاً سیاسی دارد و هدف اصلی آن، حفظ قدرت بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم است.

این افسر ارتش رژیم صهیونیستی ضمن تأکید بر بی‌اعتمادی گسترده به رهبری سیاسی تل‌آویو، فاش کرد: ما طومارهایی را امضا کرده‌ایم که خواستار توقف جنگ هستند، چرا که نتانیاهو بی‌رحم و دروغ‌گوست. او هشدار داد: اگر اقدامی نکنیم، تنها نتیجه‌اش داغدار شدن مادران بیشتری خواهد بود و اسرا همچنان در غزه باقی خواهند ماند.

ادعای آمریکا در رابطه با افزایش فشار بر رژیم صهیوینیستی برای پذیرش توافق/ حماس: هیچ پیشنهاد جدید برای پایان جنگ به ما ارائه نشده است

یک مسئول مصری در گفتگو با شبکه تلویزیونی العربی اعلام کرد: آمریکا متعهد به اعمال فشار علیه رژیم صهیونیستی برای پذیرش طرح پیشنهادی جدید توافق آتش بس در غزه شد. آمریکا، قطر و مصر تلاش دارند قبل از سفر ترامپ به منطقه توافق آتش بس در غزه حاصل شود.

برخی منابع در جنبش حماس در گفتگو با تلویزیون العربی اعلام کردند: هیچ پیشنهاد جدیدی برای پایان جنگ در نوار غزه به ما ارائه نشده و هیچ هیاتی از جنبش حماس برای بررسی پیشنهادات جدید عازم قاهره نشده است.

ادامه حملات انصارالله به اهداف آمریکایی/ اذعان وزیر جنگ سابق صهیونیستی به فریبکاری درباره تونل مقاومت در مرز مصر/ حماس: هیچ پیشنهاد جدید برای پایان جنگ به ما ارائه نشده است

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر خارجه کشور قطر اعلام کرد: با همکاری آمریکا برای دستیابی به آتش بس هرچه سریعتر در نوار غزه تلاش می‌کنیم. رفتار طرف اسرائیلی نشان دهنده آن است که دستیابی به توافق آتش بس برای آن اهمیتی ندارد.

افزایش تنش میان مصر و رژیم صهیونیستی پس از استقرار گسترده‌ نیروهای مصری در صحرای سینا

شبکه کان گزارش داد که تنش میان مصر و رژیم صهیونیستی به‌ویژه با استقرار گسترده نیروهای نظامی مصر در شبه‌جزیره سینا. به‌طور فزاینده‌ای در حال افزایش است. به گفته این رسانه، نگرانی‌هایی جدی در محافل اسرائیلی نسبت به احتمال نقض توافق صلح میان دو طرف به وجود آمده است؛ این در حالی است که مصر برای نخستین‌بار رزمایش‌های نظامی مشترکی با چین برگزار می‌کند که از نظر ابعاد و سطح همکاری، بی‌سابقه توصیف شده‌اند.

روز سی و ششم نقض آتش بس

حمله انصارالله یمن به سرزمین‌های اشغالی/ شنیده شدن صدای انفجار در شمال سرزمین‌های اشغالی

به گزارش رسانه‌های صهیونیستی، در ادامه حملات انصارالله یمن به سرزمین‌های اشغالی، آژیر خطر در شهرهای حیفا، عکا و مناطق وسیعی از شمال فلسطین اشغالی به‌صدا درآمده است.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن از حمله به اهداف حیاتی رژیم صهیونیستی خبر داد. سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد: در واکنش به ادامه تجاوزات اسرائیل به مردم غزه و همچنین حملات اخیر آمریکا به یمن، از جمله حمله مرگبار به صنعا، یگان پهپادی نیروی هوایی یمن دو هدف اسرائیلی را مورد حمله قرار داد.

ادامه حملات انصارالله به اهداف آمریکایی/ اذعان وزیر جنگ سابق صهیونیستی به فریبکاری درباره تونل مقاومت در مرز مصر/ حماس: هیچ پیشنهاد جدید برای پایان جنگ به ما ارائه نشده است

نخستین هدف، یک تأسیسات حیاتی در منطقه عسقلان اشغالی بوده که با پهپاد «یافا» هدف قرار گرفته شد و دومین عملیات علیه یک هدف نظامی در منطقه ام‌الرشراش (ایلات) در جنوب فلسطین اشغالی با پهپاد «صماد-۱» انجام شد.

لازم به ذکر است که برخی از منابع عبری زبان گزارش از شنیده شدن صدای چندین انفجار در نقاط مختلف شمال فلسطین اشغالی خبر داده و تأکید کرده که این نخستین‌بار است که در این منطقه، به‌دلیل شلیک موشک از یمن، هشدار امنیتی صادر می‌شود. گزارش‌های میدانی حاکی از آن است که سامانه‌های پدافندی رژیم صهیونیستی در رهگیری این موشک موفق نبوده‌اند و دست‌کم یک انفجار در آسمان شهر اشغالی عکا به ثبت رسیده است.

همچنین منابع عبری زبان اعلام کردند که شب گذشته، آژیر خطر در سدیروت در مجاورت نوار غزه به صدا درآمده است.

شکست پدافند رژیم صهیونیستی در دفع حمله موشکی یمن

جنایت جدید صهیونیست‌ها در بمباران مدرسه یافا

رژیم صهیونیستی طی شبانه روز گذشته مناطقی از جمله خان‌یونس، جبالیا، محله‌های الشجاعیه، التفاح، الزیتون و ... هدف حملات جنایت‌کارانه خود قرار داده است.

در ادامه حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه، وقوع آتش‌سوزی گسترده در مدرسه یافا در محله التفاح واقع در شرق شهر غزه گزارش شده است. این مدرسه محل اسکان ده‌ها خانواده آواره بود که پس از بمباران خانه‌هایشان در آن پناه گرفته بودند.

به گفته منابع پزشکی، در پی این حمله، شمار زیادی از شهروندان فلسطینی از جمله کودکان در آتش سوخته‌اند و آتش‌نشانان همچنان در تلاش برای مهار آتش و بیرون کشیدن پیکر شهدا و مجروحان از زیر آوار هستند. بنابر اعلام رسمی، تاکنون پیکر ۱۰ شهید از زیر آوار مدرسه یافا بیرون کشیده شده است.

جنایت جدید صهیونیست‌ها در مدرسه یافا در محله التفاح

افشاگری هاآرتص: نیروهای ارتش اسرائیلی امدادگران را با آگاهی کامل هدف حمله قرار دادند

روزنامه عبری‌زبان هاآرتص فاش کرد که اطلاعات جمع‌آوری‌شده ارتش از میدان نبرد، جزئیات جدیدی درباره کشته شدن ۱۲ امدادگر و نیروی کمک‌رسانی در شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را روشن کرده است. بر پایه این گزارش، نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی از پیش در جریان حرکت آمبولانس‌ها در منطقه رفح بوده‌اند و با این وجود، به‌مدت سه دقیقه و نیم به سمت آن‌ها آتش گشودند.

هاآرتص همچنین تایید کرد که تیراندازی از فاصله بسیار نزدیک (صفر) صورت گرفته و حتی پس از آن‌که امدادگران و نیروهای امدادی سعی در معرفی خود داشتند، شلیک گلوله متوقف نشد.

نقض آتش بس غزه تاکنون ۲.۷ میلیارد دلار خرج بر روی دست صهیونیست‌ها گذاشته است

یدیعوت احرونوت در گزارشی اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی هزینه ازسرگیری و گسترش جنگ در نوار غزه از تاریخ ۱۸ مارس (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) تاکنون را حدود ۱۰ میلیارد شِکِل (معادل تقریبی ۲.۷ میلیارد دلار ) برآورد کرده است.

در این گزارش آمده است که جنگ پس از وقفه‌ای کوتاه، مجدداً آغاز شده و اکنون برنامه‌ریزی‌هایی برای آغاز یک عملیات زمینی گسترده در حال انجام است؛ امری که هزینه‌های هنگفتی برای دولت "اسرائیل" به همراه دارد.

ادامه حملات انصارالله به اهداف آمریکایی/ اذعان وزیر جنگ سابق صهیونیستی به فریبکاری درباره تونل مقاومت در مرز مصر/ حماس: هیچ پیشنهاد جدید برای پایان جنگ به ما ارائه نشده است

واکنش کمیته‌های مقاومت فلسطین به سخنان سخیف محمود عباس

کمیته‌های مقاومت فلسطین با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: ما به شدت سخنرانی توهین آمیز محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین علیه ملت فلسطین و مساله عادلانه آنها و خون شهدا و رنج‌های اسرا را محکوم می‌کنیم که در آن خواستار تسلیم اسرای اسرائیلی شده و قهرمانان مقاومت را با توصیفاتی توهین آمیز و خارج از آداب و سنت‌های ملت مجاهد فلسطین خطاب قرار داد.

بهانه‌هایی که محمود عباس از آنها سخن گفت از تصمیم اشغالگران برای مخالفت با سفر هوایی وی به دمشق و جلوگیری از سفر نخست وزیر وی به روستایی فلسطینی به روشی ذلت بار و بر اساس تصمیم یک افسر صهیونیست منصرف نکرد.

نابود کردن تونل‌های غزه، همانند خالی کردن آب دریا با قاشق است/ نتانیاهو: اجازه پایان جنگ را نخواهیم داد

 تحلیلگر مسائل نظامی رژیم صهیونیستی تاکید کرد: جنگ در غزه چالش بسیار پیچیده‌ای برای ارتش اسرائیل است و ده‌ها هزار تونل در نوار غزه وجود دارند که پاکسازی آنها شبیه به خالی کردن آب دریا با قاشق است. برخلاف آنچه بزالل اسموتریچ مطرح می‌کند بحث نابودی حماس در حال حاضر اصلاً مطرح نیست. حماس همچنان از قدرت زیادی برای جنگ برخوردار است و مبارزان زیادی هم دارد که بسیاری از آنها در قالب گروهان‌ها و گردان‌ها آرایش یافته‌اند.

شبکه عبری زبان کان گزارش داد:بزالل اسموتریچ در نشست کابینه امنیتی به بنیامین نتانیاهو گفته است که اگر یک دانه از کمک‌ها به دست حماس برسد، ما باید شمارش معکوس ۹۰ روزه برای برگزاری انتخابات زودهنگام را آغاز کنیم.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد: ما بر بازگرداندن اسرای خود اصرار داریم و هرگز اجازه نمی‌دهیم هیچ کشور یا خلافتی اسلامی در شمال یا جنوب و یا هر مکان دیگری تاسیس شود. نتانیاهو افزود: هرگز از دستیابی به پیروزی در جنگ عقب نشینی نخواهیم کرد و این مسئله را دنبال می‌کنیم و من نسبت به ادامه فشار نظامی بر حماس تا نابودی آن متعهد هستم.

ادامه تظاهرات صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی

رسانه‌های عبری زبان گزارش دادند که تظاهرات کنندگان با تجمع در مقابل منزل رئیس رژیم صهیونیستی، اعتراض خود به سکوت وی در قبال بی‌توجهی دولت نتانیاهو به سرنوشت اسرای صهیونیست در غزه را اعلام کردند.

همچنین شهرک نشینان صهیونیست با برگزاری تظاهرات در تل آویو خواستار توقف جنگ علیه غزه و امضای توافق تبادل اسرا شدند

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۱۹:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۳
    12 0
    امروز از نافرمانی و شورش نظامیان صهیونیستی و گسترش ساعت به ساعت آن و کودتا و سپس فروپاشی ارتش این رژیم چیزی ننوشته اید. کلی دلواپس شدیم.
  • IR ۲۰:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۳
    2 2
    از مشرق و سایت های دیگری که چند روزی است اخبار حملات آمریکا به انصارالله را منتشر نمی کنند تشکر می کنیم. یانکی های بی جنبه واقعاً توهم برشان داشته بود که دارند تأسیسات مبارزان یمنی را نابود می کنند.
    • CA ۲۱:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۳
      9 0
      چرا پا نمى شى برى يمن از برادرانت دفاع کنى نشستى از پشت کى بورد رجز خوانى مى کنى
  • IR ۲۰:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۳
    0 5
    علاوه بر ترکیه حالا مصر هم می خواهد وارد جنگ با اسرائیل شود؟ وای به حال صهیونیست ها.
    • IR ۲۱:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۳
      7 0
      ما رو مسخره کردی یا خودتو؟
  • IR ۱۰:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۴
    0 0
    دربدر به دنبال پیشنهاد .ولی دریغ از ....

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس