کد خبر 1708740
تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۳
محورهای دیدار وزیر خارجه عراق با ولیعهد کویت

وزیر خارجه عراق در دیدار با ولیعهد کویت، دعوت نامه رئیس جمهور عراق از امیر کویت برای شرکت در نشست سران عرب در بغداد را تحویل او داد.

به گزارش مشرق، فواد حسین وزیر خارجه عراق دعوت نامه رسمی عبداللطیف رشید رئیس جمهور این کشور از مشعل الاحمد الجابر الصباح امیر کویت را برای شرکت در نشست آتی سران عرب در بغداد تقدیم صباح خالد الصباح ولیعهد کویت کرد.

وزیر خارجه عراق گفت: بغداد خواهان شرکت کویت در نشست سران عرب در بغداد در مقطع حساس کنونی جهان عرب است.

وزیر خارجه عراق درباره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا نیز گفت: عراق روند مذاکرات جاری میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا را دنبال می کند و امیدواریم که این مذاکرات به نتایج مثبت منجر شود.

وی از حمایت عراق از روند مذاکره و گفتگو نیز خبر داد.

در دیدار وزیر خارجه عراق با ولیعهد کویت، راه‌های تقویت همکاری دوجانبه در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی به اضافه مهم‌ترین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی بررسی شد.

ولیعهد کویت نیز در این دیدار به نقش محوری عراق به عنوان عضو مؤسس اتحادیه عرب اشاره کرد.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس