واکنش سازمان غذا و دارو به حادثه شیراز

روابط عمومی سازمان غذا و دارو ضمن اعلام شناسایی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز، نسبت به مصرف آن‌ها هشدار داد و تاکید کرد که این محصولات بدون دریافت مجوزهای قانونی و بهداشتی در سطح بازار توزیع شده‌اند.

به گزارش مشرق، با اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، مارشمالو و آدامس با نام‌های تجاری HOTDOG و ۷CUP، آدامس وارداتی با برند RELAX، همچنین محصولاتی مانند سمنو، ارده شیره انگور، ارده سه شیره، خیارشور و ترشی با نام تجاری پوهان و آلبالویی فرآوری شده با نام کام ترش فاقد مجوزهای سازمان غذا و دارو هستند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو از شهروندان درخواست کرد که از خرید و مصرف این محصولات خودداری کرده و در صورت مشاهده عرضه آن‌ها در فروشگاه‌ها یا مراکز توزیع، موضوع را به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی منطقه خود اطلاع دهند تا اقدامات لازم برای جمع‌آوری آن‌ها انجام شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مقدم IR ۱۲:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    0 0
    سازمان غذا و دارو برای آنکه مسئولیت را از سر خود باز کند با یک اطلاع رسانی در فضای مجازی که مشخص نیست چه تعدادی می‌بینند و یک آدرس سرکاری هم خودش را کشید کنار و توپ را انداخت در زمین مصرف کننده‌. وظیفه سازمان بازرسی از فروشگاه و مراکز توزیع و اطلاع رسانی از رسانه‌های گروهی صدا وسیما می‌باشد و با اعلام شماره تلفن و شماره پیامکی برای پیگیری شکایت مصرف کننده اقدام می‌کرد.
  • IR ۱۳:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    0 0
    اگر محصولات فاقد مجوزهای سازمان غذا و دارو هستند، چطور به فروشگاه ها و مغازه ها راه یافته اند؟ چطور مجوز تولید گرفته اند؟
  • IR ۱۳:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    0 0
    سازمان استاندارد ایران حتی در مورد استعلام مواد غدایی که دارای شمارهٔ ثبتی استاندارد است، برخلاف ادعا هیچگونه پاسخی به درخواست استعلامات نمیدهد. پیامک دریافت درخواست فرستاده می شود ، اما پاسخگویی ابدا.
  • IR ۱۴:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    0 0
    باید چقدر بدهند تا مجاز شناخته شوند؟؟؟!!!!!!!!!!
  • IR ۱۵:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    0 0
    خداشاهده مسوول فنی یه شرکت بودم کار غیر قانونی میکردن رفتم معاونت غذا و دارو بهشون گفتم اینا تاریخ مصرف گذشته ها رو دوباره میفروشن و محصولاتی که مجوز نداره تولید میکنن بعد از چند روز مدیرعامل شرکت زنگ زد و گفت اون کارمندی که رفتی پیشش زیرآب منو زدی خودم خریدمش !!!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس