کد خبر 1706533
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۸
سرمربی عراق رسما اخراج شد

فدراسیون فوتبال عراق در بیانیه‌ای رسمی از پایان همکاری با سرمربی اسپانیایی به خطر پایبندنبودن به مفاد قراردادش خبر داد.

به گزارش مشرق، فدراسیون فوتبال عراق تصمیم گرفت که رسما به همکاری با خسوس کاساس، سرمربی اسپانیایی تیم ملی فوتبال این کشور، پایان دهد. در بیانیه‌ فدراسیون فوتبال عراق آمده است که کاساس به خاطر پایبندنبودن به اصول قراردادش از جمله ترک عراق بدون کسب اجازه از فدراسیون فوتبال و بازنگشتن به این کشور با وجود هشدار و درخواست فدراسیون از کار برکنار شد.

به این ترتیب دوران کاساس در فوتبال عراق بدون کسب دستاوردی ملموس به پایان رسید.

فدراسیون فوتبال عراق هنوز سرمربی جدید خود را انتخاب نکرده است. از کارلوس کی‌روش و برانکو ایوانکوویچ به عنوان گزینه‌های جدی هدایت تیم ملی فوتبال عراق و جایگزینی کاساس یاد می‌شود.

تیم ملی فوتبال عراق نتایج ناامیدکننده‌ای را در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ کسب کرده است. شکست عجیب و غیر منتظره برابر فلسطین و تساوی خانگی برابر عمان در دو بازی اخیر باعث شدند شانس عراق برای صعود مستقیم به جام جهانی کم شود.

عراق در گروه دوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ قرار دارد. در این گروه تیم ملی فوتبال کره جنوبی با ۱۶ امتیاز صدرنشین است و اردن و عراق به ترتیب با ۱۳ و ۱۲ امتیاز در رده‌های دوم و سوم جای دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۶
    1 2
    انشاله که عراق نمیره جام جهانی و بجاش اردن بره
  • IR ۱۵:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۶
    0 0
    خیلی خبر مهمی بود!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس