کد خبر 1705294
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۳:۵۱
عقب‌نشینی تعرفه‌ای ترامپ بی‌تاثیر است

محققان دانشگاه «ییل» (Yale) آمریکا می‌گویند توقف تعرفه‌های دونالد ترامپ، کمک چندانی به کاهش نرخ کلی تعرفه نمی‌کند.

به گزارش مشرق، محققان دانشگاه ییل اظهار کردند که عقب‌نشینی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا از اعمال برخی تعرفه‌های شدید خود، کمک چندانی به کاهش میانگین نرخ تعرفه واردات از سطوح بالایی که وضع کرده، نکرده است.

ترامپ روز چهارشنبه، از توقف ۹۰ روزه بالاترین نرخ‌هایی خبر داد که که یک هفته قبل، تحت تعرفه‌های جهانی دو سطحی اعلام کرده بود. تحت این وقفه که به منظور فرصت دادن به کشورها برای چانه‌زنی نرخ دائمی پایین‌تر اعلام شده است، مالیات بر واردات کالاها از اکثر شرکای تجاری آمریکا به ۱۰ درصد بازمی‌گردد، با این حال، در همین زمان، نرخ متقابل تعرفه‌های تلافی‌جویانه‌ ترامپ بر چین، به ۱۲۵ درصد افزایش می‌یابد و تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر بسیاری از کالاهای وارداتی کانادا و مکزیک و خودروهای وارداتی، فولاد و آلومینیوم نیز همچنان به قوت خود باقی مانده‌اند.

«آزمایشگاه بودجه ییل» (Yale Budget Lab) نوشت: مصرف‌کنندگان با میانگین کلی نرخ تعرفه موثر ۲۵.۳ درصدی مواجه هستند که بالاترین میزان از سال ۱۹۰۹ است. این نرخ فقط کمی متفاوت از نرخ موثر قبل از تعرفه‌های اعلام شده در اواخر ۹ آوریل است. حتی پس از تغییر مصرف، میانگین نرخ تعرفه ۱۸.۱ درصد خواهد بود که بالاترین میزان از سال ۱۹۳۴ محسوب می‌شود.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد،«آزمایشگاه بودجه ییل» اعلام کرد: برآوردهایش منعکس‌کننده تاثیرات همه تعرفه‌های آمریکا و اقدامات تلافی‌جویانه خارجی اعمال شده در سال ۲۰۲۵ تا ۹ آوریل، ازجمله تعرفه‌های اصلاح شده ۹ آوریل است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • همراه IR ۰۳:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
    2 0
    آمریکا دنبال مذاکره با ایران نیست. دنبال تجزبه ایران هست و اگر به این خاسته برسه کل خاورمیانه رو به گاوآهن میبنده یا از بین میبره و هدفش از بین بردن قوم عرب و فارس هست و بعد نابودی قوم زرد پوست. اخر سر هم روسیه. اینها تروریست هستن و ما ساده رو بازی میدن تا به اهداف کثیفشون برسن. برای کسی که نمیدونه شرف چیه وقت نزارید.
    • آرش IR ۰۸:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
      0 0
      اینوبه رویافروشان اصلاحطلب خائن بگید!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس