کد خبر 1705258
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۳
اسکوچیچ: در سطح خودمان نبودیم اما بردیم/ بحرینی‌ها به دنبال تحریک کردن نیمکت تراکتور بودند

سرمربی تراکتور گفت: بازی آسانی در انتظارمان نیست، ولی به توانایی‌های خودمان باور داریم.

به گزارش مشرق، دراگان اسکوچیچ در نشست خبری قبل از دیدار با چادرملو یزد، اظهار کرد: یک هفته فرصت آماده‌سازی برای دیدار فردا داشتیم و به خوبی آماده این بازی شده‌ایم و تمرینات خوبی را طی هفته گذشته پشت‌ سر گذاشته‌ایم.

او ادامه داد: خوشبختانه بازیکن مصدوم و محروم برای این بازی نداریم و تمامی نفرات با آمادگی کامل در اختیارمان هستند.

اسکوچیچ خاطرنشان کرد: تیم چادرملو در بازی رفت در تبریز کار را برای ما سخت کرده بود و بازی نزدیکی با آن‌ها داشتیم. چادرملو حریفی قابل‌احترام و سرسخت برای ما خواهد بود.

سرمربی تراکتور بیان کرد: ما بعد از کسب نتیجه مطلوب در بازی مقابل استقلال، با انگیزه مضاعف پا به میدان خواهیم گذاشت. به توانایی‌های خود باور داریم و نسبت به اهمیت کسب امتیازات در این مقطع از فصل، واقف هستیم. می‌دانیم که بازی آسانی در انتظارمان نیست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۶:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۲
    0 0
    روال دسیسه گرایانه و تطمیع بازیکنان مدیران تراکتور محکوم است اما فقط به کوری چشم آنها که ننگ ۶ تایی شدن مقابل انگلیس خبیث را تحمیل کردند بتاز اسکوچیچ! روسای ایرانی یاد بگیرند که احترام گذاشتن به بازیکنان، فحش ندادن و توی سر بازیکن نزدن از بیعرضگی مربی نیست.
  • IR ۰۶:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۲
    0 0
    قهرمانی اسکوچیچ جدای از فوتبال در سیاست هم باید درس های بزرگی به مدیران لمپن و ته مانده های نظام طاغوتی بدهد، جهانبخش و حاج صفی و انصاریفر هم باید بواسطه توطئه علیه تبم ملی اسکوچیچ از فوتبال ایران حذف شوند.
  • IR ۰۹:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۲
    0 0
    عجب

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس