عراق: توقف واردات گاز ایران برای عراق فاجعه‌بار خواهد بود

رئیس کمیسیون دارایی پارلمان عراق با انتقال پیامی از دولت این کشور به کاردار آمریکا در بغداد هشدار داد توقف واردات گاز ایران برای عراق تبعات «فاجعه‌بار» به دنبال خواهد داشت.

به گزارش مشرق، کمیسیون دارایی پارلمان عراق خبر داد کاردار سفارت آمریکا در بغداد «دانیل روبینستین» به منظور بررسی مسئله تحریم‌های آمریکا و تأثیر آن بر بخش برق عراق به دیدار «عطوان العطوانی» رئیس کمیسیون دارایی عراق رفته است.

این دیدار پس از آن انجام شده است که یک مقام آمریکایی به خبرگزاری «رویترز» گفت دولت ترامپ روز گذشته معافیتی را که به عراق اجازه می‌داد برای تأمین برق به ایران پول واردات گاز بپردازد، به عنوان بخشی از کارزار فشار حداکثری علیه تهران لغو کرده است.

عطوان العطوانی در دیدار یادشده پیامی از طرف دولت عراق به کاردار آمریکا منتقل کرده که در آن آمده است توقف واردات گاز از ایران «تبعات فاجعه‌باری» برای ملت عراق به‌ویژه در فصل تابستان به دنبال خواهد داشت و به دلیل نبود جایگزین در شرایط کنونی باعث فروپاشی تأسیسات برق عراق خواهد شد.

این مقام پارلمانی عراق در ادامه اشاره کرد با آنکه دولت عراق به دنبال استقلال در زمینه انرژی است؛ اما پروژه‌هایی که قرار است برای خودکفایی در این زمینه اجرایی شوند، در سال‌های آینده اجرا خواهند شد.

در مقابل، کاردار آمریکا با بیان اینکه این پیام را به واشنگتن منتقل خواهد کرد، گفت: «واردات گاز طبیعی تا این لحظه خارج از برنامه‌های تحریمی است.»

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۱۷:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
    0 0
    امریکا براتون ردیف میکنه ..
  • IR ۱۷:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
    0 0
    ما خودمون برق و گاز نداریم به چه حقی نفت و گاز به عراق صادر میکنید و حتی پولش هم نمیتونید بگیرید ؟؟؟؟؟؟؟؟
  • IR ۲۰:۳۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
    0 0
    وقتی فشار آمریکا و اروپا و کشورهای عربی و اسلامی پای منافع ملی عراق و مردم و نخبگان و باشد قطعاً قطع خواهد کرده از طریق عربستان و قطر دیگر کشورها منطقه تامین خواهد شد
  • IR ۲۲:۰۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
    0 0
    دوکشور همسایه و مسلمان اونوقت آمریکا از اون سر دنیا باید برامون تصمیم بگیره چی بفروشیم چی نفروشیم خاک بر سرمان با مسلمانی مان
  • IR ۰۰:۱۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۰
    0 0
    اول بدهی های قبلی را نقدا بپردازید . بعد شاید سفارش تازه شما را بپذیریم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس