کد خبر 1695857
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۲
پزشکیان

رئیس جمهور گفت: آمریکا و روسیه هر کاری کنند، اگر به خدا و باورهای‌مان امید داشته باشیم به اهداف‌مان می‌رسیم و از تهدیدها نمی‌هراسیم.

به گزارش مشرق، مسعود پزشکیان بعد از ظهر پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ و در آخرین مرحله از سفر به شهرستان‌های پردیس، فیروزکوه و دماوند در نشست مدیران شهرستان‌های شرق استان تهران شرکت کرد و این‌که روسیه و آمریکا بخواهند کاری بر علیه ما بکنند، امیدمان اگر به خدا و باورهایمان باشد نمی‌توانند و ما به اهدافمان می‌رسیم.

وی ادامه داد: گناه ناشی از قصورات و عدم توانمندی‌ها ماست، شما و ما مدیران اگر هدفی را در نظر بگیریم با اتکا به خدا به آن خواهیم رسید. تغییر اول در باورها و اعتقادات‌مان باید اتفاق بیفتد آن وقت برای همه چیزهایی که در این جلسه گفته شد می‌توانیم راه پیدا کنیم.

وی افزود: اگر فکر کنید که امید «من» هستم قطعاً بدانید به جایی نمی‌رسید اما اگر گفتید «ما» و با هم حرکت کردیم و جز خدا به کسی توکل نکردیم مشکلات قابل حل می‌شود. چه کنم چه کنم برای کسانی است که به خدا توکل نمی‌کنند. جایی که با هم دشمنیم در لب آتش قرار داریم یعنی اختلاف، لبه آتش است. باید با هم باشیم و به خدا دل ببندیم. باید ابتدا از این قالب خارج شویم تا خدا را ببینیم.

پزشکیان افزود: عبادت یعنی به طرف علم، زیبایی، سربلندی و عزت رفتن و برای بقیه مسائل راه پیدا می‌کنیم. به «من» دل نبندید به «ما» دل ببندید. هر کس می‌تواند کمک کند بیاید وسط داشتن این باور بسیار مهم است. اینطور نیست که من رهنمود دهم در جایی که صد کارشناس برای رهنمود دادن حضور دارند. جهل انسان این است که نداند کوپنش چقدر است. جهالت از جایی شروع می‌شود که فکر کنم برای همه شهر می‌توانم تصمیم گیری کنم.

پزشکیان افزود: با کمک یکدیگر کشور، شهر، جامعه و ایران را می‌سازیم و جز خدا به کسی دل نخواهیم بست. با بقیه هم معامله می‌کنیم و مشورت می‌کنیم. این‌ها قواعد داد و ستد بین انسان‌هاست. باورها و اعتقادات در اندیشه‌هاست. ما می‌توانیم با باورهایمان آینده را خیلی بهتر بسازیم.

وی خاطرنشان کرد: چشم اندازی که رهبری گفته‌اند را باید باور کنیم. علم، فناوری، تحول و اقتصاد را مفتی به آدم نمی‌دهند. شبانه روز باید تلاش کرد. آیا به رهبری باور دارید پس خود را برای رفتن به سمت چشم انداز آماده کنید امیدوارم دست در دست هم نقشه‌های شوم را نقش بر آب کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 40
  • در انتظار بررسی: 7
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۹:۲۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    0 0
    به نظر میرسه روسیه واقعا داره بر علیه ایران میشه . اینکه روسیه هم علنا تهدیدمون کنه دیگه وضعیت خیلی خطرناکه
    • IR ۱۲:۰۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۸
      0 0
      تازه داره به نظر میرسه؟ زحمت کشیدی؟
  • IR ۱۹:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    2 9
    رای روسیه به مکانیزم ماشه از همین الان مثبت هست . متاسفانه بازی خوردیم . امریکا هزار برابر با شرف تر از روس هاست
  • IR ۱۹:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    0 0
    وقتی علنا دارن میگن روسیه و امریکا نمیتونن کاری کنن یعنی تهدید ایران توسط روسیه واقعیت دارد
  • IR ۱۹:۳۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    0 0
    میشه شما حرف نزنی ... بابا تو کار دیگه ای نداری بجز اینجا و آنجا سخنرانی کردن
  • IR ۱۹:۵۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    2 0
    قربون آدم چیز فهم امثال همتی برایمان نون و آب نمیشه لطفاً دولت محترم شعار رو تعطیل کنید
  • IR ۲۰:۳۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    2 0
    مگه نمی گفتید نگاه به شرق حالا شعار جدید میدهید???!؟؟؟
  • مرد امروز IR ۲۰:۵۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    0 0
    آقای پزشکیان بلاهایی که آمریکا و روسیه و انگلیس سر این کشور نتوانستند بیاورند تو و دوستان اصلاح طلبت که شبانه روز دنبال برجام و اف ای تی اف و قرارداد پالرمو هستید آوردید. با این همه گرانی شب عید مردم را تبدیل به عزای عمومی کردید. اگر بخاطر تحریم هاست چرا زمان دکتر رئیسی هم که تحریم بودیم این همه بدبختی نداشتیم؟
  • IR ۲۱:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    1 1
    ایشان راه مقابله با تهدیدات خارجی و تورم و اشتغال و ازدواج و معیشت و همه را پیدا کردند! باید با هم باشیم.!!! به عبارت اصلح بامن باشید.
  • US ۲۱:۴۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    5 0
    خب روسیه تهدیدی مگر کردند!؟
  • IR ۲۲:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    0 0
    ولی ما از خودت می هراسیم :))
  • IR ۲۲:۰۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    0 0
    بله ما از تهدید نمی هراسیم چون از تو می هراسیم
  • IR ۲۲:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    0 0
    همیشه درحال ترساندن از دشمن هستی
  • IR ۲۲:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    0 0
    حرف حرف حرف بسه دیگه
  • IR ۲۲:۰۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    0 0
    نقش رئیس جمهور رو ول کردی چسبیدی به سخنرانی و بلاگری
  • IR ۲۲:۰۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    0 0
    رئیس جمهور پولدارها سخنرانی می کند!
  • IR ۲۲:۰۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    0 0
    رئیس جمهور با رای قومیتی ترک ها و کردها، فقط حرف زدن بلده والسلام
  • IR ۲۲:۰۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    3 0
    گوشت قیمتش چنده مردم؟ برنچ چنده؟ خونه چنده؟ ماشین چنده؟ دلار چی بود چند شده؟ اونایی که بهش رای دادن، جواب بدن!
  • IR ۲۲:۰۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    0 0
    هم خودت و هم دوروبری هات فهمیدید که این کاره نیستید! پس زودتر پیاده شو وقت ما رو نگیر
  • IR ۲۲:۰۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    0 0
    باوجود تو دیگه دشمن میخواهیم چکار؟
  • IR ۲۲:۰۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    3 0
    دستمزد پزشکان رو 46% اضافه کردی و دستمزد کارگر رو 21% ! دیگه دم از مردم نزن!
  • IR ۲۲:۱۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    0 0
    یه کلاس آموزش سخنرانی بری بد نیست! حداقل تهش میفهمیم منظورت چیه؟ یه گونی کلمه بی ربط میریزی وسط میگی خودتون سوا کنید!
  • IR ۲۲:۱۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    0 0
    خداییش خودت فهمیدی چی گفتی؟
  • IR ۲۲:۱۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    0 0
    قبل از سخنرانی حداقل 10 دقیقه تمرین کن بدونی چی میخوای بگی؟
  • FR ۲۲:۱۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    1 0
    بیچاره روسیه این وسط قرار بود گه کار کنه مثلا ؟!
  • IR ۲۲:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    4 0
    مگه روسیه داره بر علیه ایران کاری میکنه ؟
  • CA ۲۲:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    0 0
    من هم در جنگ هشت ساله وقتی آتش دشمن سنگین بود نمی هراسیدم
  • محمد IR ۰۰:۳۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۷
    10 1
    آقای پزشکیان کار شما شده سخنان بدون پشتوانه
    • IR ۱۳:۵۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۷
      3 2
      مجلس جلوی کارشون رو گرفته
  • IR ۰۰:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۷
    1 5
    درود برشما
  • IR ۰۱:۰۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۷
    2 1
    همین؟
  • IR ۰۱:۲۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۷
    5 1
    به جای سخنرانی قوانین را اجرا کنید
    • IR ۱۳:۵۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۷
      1 4
      تندروها نمیذارن
  • IR ۰۲:۱۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۷
    6 3
    مردم را دریاب
    • IR ۱۳:۵۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۷
      1 10
      طرفداران جلیلی اجازه نمیدن
  • IR ۰۷:۵۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۷
    0 0
    شما و امثال شما نمی خواهد از تهدید دشمن بترسید بلکه باید جدی گرفت و با مدیریت حد اکثری به فرصت تبدیل کرد. البته علم دقیق و جامع و منعطف می خواهد که متأسفانه نداریم. وقتی نداریم شعار می دهیم. دشمن هم بخاطر عملکرد ما اینرا می داند. آن می کند که نباید بکند.
  • IR ۱۰:۳۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۷
    0 0
    هنوز وقتت میرسه
  • محمدایوب IR ۱۴:۵۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۷
    0 0
    دمتان گرم هرچه توان دارید برای سخنرانی گذاشته اید
  • هادی IR ۱۶:۲۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۷
    0 0
    تو خودت اصل تهدید هستی. برو استغفار کن
  • IR ۰۰:۲۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۸
    0 0
    فساد بزرگترین تهدید است.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس