بازداشت ۳ کارمند شهرداری شاهرود و یک رابط به اتهام فساد

رئیس کل دادگستری استان سمنان از بازداشت سه کارمند شهرداری شاهرود و یک نفر رابط وابسته به آنان برای اتهاماتی با موضوعات مالی خبر داد.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام والمسلمین اکبری رئیس کل دادگستری استان سمنان، ۱۴ اسفندماه با اعلام این خبر اظهار کرد: در ادامه مبارزه قاطعانه دستگاه قضایی استان با مصادیق مفاسد اقتصادی و اداری و به دنبال گزارش‌های واصله از سازمان بازرسی استان و اشراف کامل و اقدام به موقع سربازان گمنام امام زمان (عج) در سپاه شهرستان شاهرود و دستور مقام قضایی، سه کارمند شهرداری شاهرود و یک نفر هم بعنوان رابط آنان بازداشت شدند.

وی ادامه داد: برهمین اساس پرونده قضایی در یکی از شعب تحقیق دادسرای عمومی و انقلاب شاهرود برای متهمان مذکور تشکیل و هر ۴ متهم دستگیر شده با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان شدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین اکبری با اشاره به رفتار مجرمانه متهمان عنوان کرد: تحقیقات اولیه حاکی از آن است که متهمان دستگیر شده، تائید کننده صورت وضعیت دو شرکت پیمانکاری بودند که تحقیقات تکمیلی پرونده همچنان ادامه دارد.

رئیس کل دادگستری استان سمنان افزود: دستگاه قضایی استان در جایگاه نظارت بر حُسن اجرای قوانین و مقررات نسبت به دستگاه‌های اجرایی ورود می‌کند و در این راستا به طور قطع در صورت مواجهه با وقوع جرایم و تخلفات بدون اغماض و بلکه عبرت‌آموز رفتار خواهد کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۱:۳۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۴
    0 0
    اگه یکی دوتا از این مفاسد اقتصادی را شلاق میزدید یا اعدام میکردید امروز فساد گسترش پیدا نمیکرد.... قوه محترم قضاییه باید با جدیت بیشتر پیگیر مجازات مفاسد باشد
  • IR ۲۱:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۴
    0 0
    بابا کل شهرداریها رو باید تصفیه کرد . قوانین شفاف با کارمندانی متعهد رو باید استخدام کرد. رشوه و فساد مالی در شهرداریها بیداد میکنه و همچنین در ادارات آب و برق و گاز. اونایی که خونه ساختن میدونن چه خبره

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس