کد خبر 1695051
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۸
انتقاد تند رئیس جمهور کلمبیا از «زلنسکی»

رئیس جمهور کلمبیا در سخنانی اعلام کرد: «زلنسکی» جنگی را با سلاح‌های غربی آغاز کرد و اکنون به او خیانت شده است؛ وی توسط روسیه که از سلاح‌های خود استفاده می‌کند، خلع سلاح شد.

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری آناتولی، گوستاوو پترو، رئیس جمهور کلمبیا در شبکه اجتماعی ایکس پیامی منتشر و از ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین انتقاد کرد.

رئیس جمهور کلمبیا در این پست نوشت: زلنسکی جنگی را با سلاح‌های غربی آغاز کرد و اکنون به او خیانت شده است. او توسط روسیه که از سلاح‌های خود استفاده می‌کند خلع سلاح شد. زلنسکی باید سیاست خود را تغییر دهد و تلاش کند تا وحدت میان مردم اسلاو را تضمین کند.

وی در ادامه اضافه کرد: طرفین باید گفتگو و مذاکره کنند؛ جنگ‌های قرن بیست و یکم، جنگ‌های اقتصاد فسیلی است. او باید مستقیما و بدون هیچ واسطه‌ با ولادیمیر پوتین صحبت کند و یک توافق صلح سیاسی و اقتصادی در جهان اسلاو به جهان ارائه کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • US ۰۱:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۴
    0 0
    مردم خودت کارتل مواد مخدر به جهان و آمریکا صادر نکن ! نصیحت پیش کش

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس