غافل‌گیری شهرداران استان تهران در پی بارش برف و باران پذیرفته نیست

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با تاکید بر ضرورت آموزش، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در حوزه مصرف انرژی به مردم گفت: غافل‌گیری شهرداران استان تهران در پی بارش برف و باران پذیرفته نیست.

به گزارش مشرق، سید کمال الدین میرجعفریان عصر شنبه در این جلسه که با حضور حامد یزدی مهر، مدیرکل مدیریت بحران استان تهران و سایر اعضای ستاد پیشگیری از بحران در سالن جلسات معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران برگزار شد، با تاکید بر ضرورت آموزش و فرهنگسازی در حوزه مصرف انرژی اظهار کرد: با توجه به حجم میزان مصرف انرژی در حوزه خانگی، پیوستن به پویش ۲ درجه کمتر، اطلاع رسانی، فرهنگ سازی و تولید محتوا در حوزه چگونگی مصرف انرژی از موارد مهمی است که باید در دستور کار صدا و سیما و رسانه ها به طور ویژه قرار داشته باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با بیان اینکه در زمان وقوع بحران، فرمانداران فرماندهان میدان هستند، گفت: راهداری مکلف است نسبت به بازگشایی معابر برون شهری اقدامات ویژه را انجام دهد و در صورت ضرورت از ظرفیت بخش خصوصی نیز بهره مند شوند.

سید کمال الدین میرجعفریان با اشاره به گزارشات هواشناسی و پیش بینی های صورت گرفته اظهار کرد: ضروری است شهرداری ها نسبت به پیش نمک پاشی اقدامات لازم را انجام دهند و تمهیدات ویژه در حوزه آماده سازی اماکن اسکان اضطراری را اتخاذ کنند.

براساس گزارش استانداری، وی در ادامه بر ضرورت حضور و نظارت ویژه پلیس راهور در خروجی شهرها و گردنه های کوهستانی تاکید و بیان کرد: نظارت بر تجهیز خودروها به زنجیر چرخ از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۰:۰۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
    1 0
    شایدم دنبال نارضایتی هستند
  • IR ۰۰:۰۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
    1 0
    تنها چیزی که غافل نمیشن و قدرت پیش بینی دارن افت درختان است که باعث قلع و قمع درختان شده است
  • IR ۰۹:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
    1 0
    بله
  • IR ۱۹:۲۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۷
    0 0
    بله

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس