کد خبر 169184
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۱ - ۰۹:۱۶

باراک اوباما در حالی برای چهار سال آینده اجاره نشینی خود در کاخ سفید را تمدید کرد که با معضلات اساسی در عرصه داخلی و خارجی آمریکا مواجه است.

به گزارش مشرق، فارس به نقل از الانتقاد نوشت: «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا با پیروزی بر «میت رامنی» رقیب جمهوری خواه خود بار دیگر پای به کاخ سفید گذاشت و تا چهار سال دیگر جای خود را در آن تثبیت کرد، این اتفاق البته در شرایطی روی داد که شرایط خاصی در ابعاد داخلی و خارجی وجود دارد، به ویژه از ناحیه بحران اقتصادی روز افزون آمریکا و اختلاف نظر کارشناسان در راهکارهای حل این مشکل میان جمهوری خواهان و دموکرات ها که توانسته اند بار دیگر کنگره آمریکا را در اختیار بگیرند.

در این راستا «کامل وزنة» تحلیلگر مسایل سیاسی آمریکا در گفت‌وگو با الانتقاد تاکید می‌کند که بزرگترین چالش فراروی باراک اوباما در دور دوم ریاست جموری اش همان اقتصاد و ایجاد فرصت‌های شغلی برای بیکاران آمریکا خواهد بود، وی بدهی‌های بالای آمریکا و بودجه این کشور و نحوه جمع و جور کردن شکاف موجود در آمریکا را از دیگر مشکلاتی می‌داند که در مقابل باراک اوباما قد علم کرده است.

وزنه تاکید می کند که اوباما در حالی بار دیگر به قدرت رسیده است که کنگره همچنان در دست جمهوری خواهان قرار دارد، گروهی که اختلافات اساسی با دموکرات ها در نحوه برخورد با بحران اقتصادی کنونی در کشور دارند.

وی در مورد پیامدهای برد اوباما در انتخابات بر اوضاع سوریه وجود تغییر در برنامه‌های آمریکا در قبال سوریه را بعید دانست و البته به این نکته اشاره کرد که شاید رسیدن به سازش امروز نزدیک تر از هر زمان دیگری باشد، چرا که اوباما دیگر از فشار انتخابات راحت شده است.

این کارشناس مسایل آمریکا مهم ترین پیامد پیروزی اوباما را در داخل سرزمین های اشغالی دانست و تاکید کرد که این پیروزی احتمالا بر روند تغییر حکومت در سرزمین‌های اشغالی موثر باشد، چرا که روابط مسمومی بین اوباما با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سطح شخصی وجود دارد و وی تا آخرین لحظات از میت رامنی حمایت می‌کرد.

وی با اشاره به اینکه اوباما درخواست های نتانیاهو در مور حمله به ایران را قبول نخواهد کرد، گفت که علت آن هم این است که آمریکا برای آغاز جنگ جدید در منطقه آماده نیست.

وزنه با اشاره به تقسیم آراء انتخاباتی در آمریکا بر اساس نتایج انتخابات گفت که شکاف شدید در آمریکا وجود دارد، چرا که بیشتر آنهایی که به اوباما رأی دادند، سیاه پوستان و لاتینی ها بودند، آنها تعداد قابل توجهی هستند که نباید بی‌اهمیت از کنار آن عبور کرد، اما بیشتر سفیدها به رامنی رأی دادند و این موضوع افق آینده انتخابات آمریکا و میزان تاثیر لاتینی ها در انتخابات این کشور را نشان می‌دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس