به گزارش مشرق، چهره ای جدید در معادلات انتخابات ریاست جمهوری ، محمد علی نجفی:ما اصلاح‌طلبیم و نه راحت‌طلب! ، روایت رحیمی از نامه‌ اوباما به رهبرانقلاب ، اعتراض نمایندگان به ماجرای طرح سوال از رئیس جمهور ، بصیرت افزایی به روش روزنامه "ایران"!  ، نظر شریعتمداری درباره طرح سوال از رئیس جمهور ، پیش‌بینی‌های جالب زیباکلام و قنبری از آینده جریان چپ و حمایت علنی هاشمی از بازگشت فعالان فتنه از مهمترین اخبار سیاسی هفته اخیر بود.


چهره ای جدید در معادلات انتخابات ریاست جمهوری

محمد سعیدی کیا، عضو سابق کابینه دولت نهم، دوشنبه، با سه تن از علمای شهر قم دیدار و گفت وگو کرد.  وی در دیدارهای امروز با آیت الله مقتدایی و آیت الله ممدوحی دیدار کرد و دیدار با حضرت آیت الله صافی گلپایگانی نیز از دیگر برنامه های او بود.

سعیدی کیا چهارشنبه گذشته نیز با آیت الله جوادی آملی دیدار و گفت وگو کرده بود. گفته می شود دیدارهای سعیدی کیا در راستای ارزیابی های وی برای حضور احتمالی در انتخابات دولت یازدهم صورت می گیرد.



لاریجانی:اندازه چند وانت اعلامیه تخریب شدم

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی که با فارس گفت‌وگو کرده است در پاسخ به سوالی درباره تشکیل فراکسیون رهروان در مجلس نهم و ایجاد صف‌بندی های جدید میان اصولگرایان، پس از اعلام موجودیت این فراکسیون، گفت: این صف‌بندی در مجلس هشتم هم وجود داشت و این موضوع را افراد داخل مجلس حس می‌کردند ولی افرادی که در بیرون بودند یا نمی‌خواستند موضوع را حس کنند و یا اینکه لزومی برای آن نمی‌دیدند.

لاریجانی در ادامه گفت: هر چند که اندازه چند وانت اعلامیه تخریب علیه من صورت گرفت. ولی کسی برای من اطلاعیه‌ای نداد که البته من از این موضوع گله‌ای هم ندارم؛ البته آقایان مراجع و علمای قم و جامعه مدرسین ابراز لطف همیشگی داشته‌اند و از آنها تشکر می‌کنم.

محمد علی نجفی:ما اصلاح‌طلبیم و نه راحت‌طلب!

روزنامه "آرمان روابط عمومی" در گفت و گویی تفصیلی با محمد علی نجفی که این روزها پیرامون کاندیداتوری اش نقل قول های متعددی از سوی جریان اصلاحات است پرداخت و از رقبای جدی اصلاح طلبان که ماه‌هاست فعالیت خود را آغاز کرده‌اند! سخن به میان آورد.

محمد علی نجفی با بیان اینکه اصلاح‌طلبان باید مردم را آگاه‌ کنند! در خصوص انتخابات ریاست جمهوری آینده گفت: ان‌شاالله در انتخابات آینده انتخاب درستی از سوی مردم صورت می‌گیرد.

نجفی در بخشی از مصاحبه خود به انتقاد از دولت پرداخت و با بیان اینکه دولت فعلی، توقعات مردمی را بالا برده است گفت: ما اصلاح‌طلبیم و نه راحت‌طلب یعنی ما با اینکه می‌دانیم اداره کشور دردولت بعدی مشکل است و بازکردن گره‌هاوقت و توان می‌خواهد، اگر شرایط مناسب باشد به زیر این بار می‌رویم و مسئولیت می‌پذیریم.


طرح «دولت وحدت ملی» ویژه کشورهای بحران‌زده است

عماد افروغ، نماینده دوره هفتم مجلس شورای اسلامی طرح ایده «دولت ائتلافی» و «دولت وحدت ملی» برای ریاست جمهوری آینده را مناسب شرایط فعلی کشور ندانست و گفت: دولت ائتلافی و ایده‌هایی از این نوع، ویژه کشورهای بحران زده مثل لبنان یا افغانستان است. این ایده‌ها در ایران با 100 سال سابقه مشروطه و 30 سال سابقه انقلاب تنها می‌تواند در قالب یک گفتمان مورد بررسی قرار گیرد.


صفارهرندی: برخی برای فرار از پاسخگویی به دنبال بهانه اند

محمدحسین صفار هرندی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با "مشرق" با اشاره به نامه نگاری های اخیر سران قوا و همچنین هشدار رهبر معظم انقلاب درباره نشر اختلافات در جامعه اظهار داشت:  هیچ کس وجود اختلافات را انکار نمی کند و این اختلافات امری طبیعی است ولی آنچه ما را نگران می کند این است که اختلافات بهانه ای برای روی صحنه آمدن خودخواهی ها و منیّت ها شود.

وی در ادامه با بیان اینکه اختلافات به نوعی موجب رشد جامعه هستند، افزود: اگر انسان در مواجهه با اختلافات فقط حقوق خودش را مطالبه کند و حقوق ملت را نادیده بگیرد، این مضر است و سبب ضایع شدن حقوق ملت می شود.

پورمحمدی: نامه نگاری ها کار جالبی نبودند

حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی در گفت وگو با خبرآنلاین درباره اصلاح قانون انتخابات با بیان این که قانون انتخابات ایران نیازمند یک اصلاح جدی است، گفت: زمانی که در وزارت کشور بودم نامه ای خدمت مقام معظم رهبری فرستادم و تقاضا کردم که قانون انتخابات باید بازنگری شود؛ ایشان نامه را به مجمع تشخیص مصلحت نظام فرستادند و در دستور کار مجمع قرار گرفت.

رئیس سازمان بازرسی افزود: پس از تصویب اصلاح قانون انتخابات در کمیسیون مربوطه، چند بند آن نیز در صحن مجمع تصویب شد اما مطالب قانون به نحوی دیده می شود که باید سیاست های کلی انتخابات را مجمع تصویب کند و پس از آن برای تدوین قانون های عادی به مجلس ارسال شود.

اصلاح طلبان 65% ، اصولگرایان بخشی از 35% !
روزنامه "اعتماد" نیز امروز در گفت و گو با موسوی لاری به بازخوانی دوره اصلاحات پرداخت و نوشت: اصلاح‌ طلبان همواره در فضاي سياسي كشور با مشكلاتي روبه‌رو بوده‌اند، اما چندي است اين مشكلات چنان افزايش يافته كه حيات اين جريان سياسي حاضر در ميان مردم با خطر مواجه شده است. وزير كشور دولت اصلاحات اين جريان مقبول در ميان مردم را 65 درصد مي‌داند كه در فضاي حاكميت نقش آن روز به روز كمرنگ‌تر مي‌شود. عبدالواحد موسوي لاري در اين گفت‌وگو به دفاع از عملكرد اصلاح‌طلبان در اين دوران مي پردازد.

موسوی لاری در بخشی از گفت و گوی خود به مقبولیت 65 درصدی اصلاح طلبان در میان مردم اشاره می کند و می گوید: ما در حال حاضر دو اردوگاه داريم، اردوگاه اصلاح‌طلبان و اردوگاه اصولگرايان. در افكار عمومي اگر بخواهيم اين دو را در نظر بگيريم 65 درصد اصلاح‌طلبان جايگاه دارند، 35 درصد سايرين كه اصولگرايان بخشي از اين 35 درصد هستند.


دیدار جمعی از احزاب و فعالان اصلاح‌طلبان با آیت الله هاشمی
هاشمی رفسنجانی در دیدار جمعی از احزاب و فعالان اصلاح‌طلبان، تلاش برای حذف یا کمرنگ کردن نقش روحانیت و دستاوردهای 30 ساله انقلاب را اولین هدف جریانی انحرافی خواند که به دلیل ملاحظاتی، دهه اول را نمی‌توانستند به طور مستقیم مورد حمله قرار دهند و بعدها با دستاویز قرار دادن ارزش‌ها و اعتقادات مقدسی چون امام زمان(عج) اهداف انحرافی خود را به ضرر منافع و پیشرفت کشور و نظام اجرا کردند.
 
هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه "انقلاب اسلامی همه موفقیت‌های خود در عرصه‌های دفاع مقدس، سازندگی، توسعه و پیشرفت را در سایه احکام اسلام، خرد و عقل‌جمعی و حضور همه‌جانبه مردم در صحنه‌های حساس به دست آورده است"، گفت: اگر از امکانات مادی، منابع انسانی و موقعیت جغرافیایی کشور به خوبی استفاده می‌شد و از فرصت افزایش درآمدهای عظیم ارزی در جهت خوداتکایی و حمایت از تولید پایدار بهره مناسب می‌بردیم، شرایط تحریم و تهدیدهای کنونی قدرت‌های جهانی را بهتر مدیریت کرده و تهدیدها را به فرصت‌ها تبدیل می‌کردیم.

دل رهبر با کارنامه شاد می‌شود نه نامه
روزنامه "وطن امروز" در یادداشتی تحت عنوان "تركمنچاي و گلستان اتفاقاً محصول سازش بود" نوشت : امسال علقمه باز هم بوی اقتصاد می‌داد اما نه کل ارض بعضی‌ها کربلا بود و نه کلا ارزشان! در کنار ملغمه بودند، نه علقمه! هی آب خوردند، هی نامه نوشتند! کجایی رئیس قوه‌قضائیه شهید که بگویی: «ای آمریکا! از دست ملت ما عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر»؟! اصلا اگر تبعیت از ولایت نباشد، مشروعیت برادری زیر سوال است. کلا بیخود نامه می‌نویسند بعضی‌ها! حتی نامه‌های اخیرشان هم چیز مهمی نیست! اگر کاسبی با فتنه بد است، کاسبی با نامه، از آن هم بدتر است! دل رهبر با نامه شاد نمی‌شود، با کارنامه شاد می‌شود.


روایت رحیمی از نامه‌ اوباما به رهبرانقلاب

محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس‌جمهور در اولین همایش علمی توسعه آموزش‌های فنی،‌ حرفه‌ای و کاردانش در افق 1404 با اشاره به اهمیت کار آموزش و پرورش در کشور گفت: آموزش و پرورش جزو اصلی‌ترین زیرساخت‌های اصلی کشور محسوب می‌شود. آموزش و پرورش اساس خانواده است و خانواده نیز اساس جامعه محسوب می‌شود و جامعه اساس کشور است.
 
وی با اشاره به تلاش دولت برای گسترش هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای در سرتاسر کشور افزود: ایجاد بیش از 1200 هنرستان در طی یک سال نشان از تلاش شما برای توسعه این بخش دارد.

صفار هرندی: مردم، خاتمی را بعنوان مشوق موسوی می‌شناسند

محمدحسین صفار هرندی معتقد است اصلاح طلبان در انتخابات حاضر مي‌شوند.

وی در گفتگویی تصريح كرد: اصلاح‌طلبان بايد بخشي از گناهي را كه در اثر آلوده شدن به جريان فتنه بر دوششان بار شده است زمين بگذارند و طبيعي است كه بار گناه نمي‎تواند هميشه بر دوش كسي باشد و مي تواند با استغفار و توبه از آن دست بشويد و وارد يك دور جديد شود.

وزير ارشاد دولت نهم گفت: رفتاري كه آقاي خاتمي الان مرتكب مي‎شود به واسطه وسوسه شدني است كه در اثر بعضي كدهايي كه در فضاي داخلي يا بين المللي دريافت مي‎كند، كدهايي كه آنها را دوباره وسوسه مي‌كند براي انجام آن كارها و اين براي‌ ايشان مضر است.



اعتراض نمایندگان به ماجرای طرح سوال از رئیس جمهور
سید‌ موسی موسوی در نطق میان دستور خود در صحن علنی مجلس اظهار با بیان اینکه همگی مستحضریم که مقام عظمای ولایت موضوع مهم وحدت و انسجام مسئولان را به کرات گوشزد کرده‌اند گفت:ایشان فرمودند که مسئله وحدت و انسجام ملی به نظر من چیز خیلی مهمی است که ما حالا اینقدر این قضیه را تکرار کردیم که در بیان الفاظ دارد خاصیت خود را از دست می‌دهد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد: متأسفانه باید اعتراف کنیم که ما به این سخنان توجه نکردیم و این سبب شد که معظم له چندین بار دیگر هم این موضوع مهم را به مسئولان یادآوری کنند تا آنجا که چند روز قبل هشدار جدی و کم نظیر خود را در خصوص حفظ وحدت و انسجام مسئولان را گوشزد فرمودند که همگی ما آن را شنیدیم.


  • حدادعادل: هشدار رهبری را سرسری نمی‌گیریم/ برای توقف سوال راه‌حل آئین‌نامه‌ای پیدا می‌کنیم
غلامعلی حدادعادل رئیس فراکسیون اصولگرایان با حضور در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت طرح سؤال از رئیس جمهور، گفت: نمی‌خواهیم در بازار مسگرها، ما هم سروصدا کنیم و ما هم ضربه‌ای وارد کنیم؛ فراکسیون اصولگرایان مجلس دیدگاه خود را درباره طرح سؤال به روشنی اعلام کرده است و همچنان معتقد است که طرح سؤال به صلاح نیست.

وی تاکید کرد: نظر ما اجرای دستور، نصیحت و هشدار رهبری است. ما هشدار رهبری را سرسری نمی گیریم و آن را مهم می دانیم و احتمال می دهیم که طرح سئوال از رئیس جمهور از مصادیق هشدار رهبری باشد.

  • آسیب‌های دوگانه‌ شدن اصولگرایان در مجلس/قرار نبود در دانشگاه آزاد خاندان‌ها جابه‌جا شوند
عضو هیئت‌رئیسه مجلس با بیان اینکه دوگانگی اصولگرایان در مجلس تاکنون آسیب‌هایی را ایجاد کرده است، گفت: بعضی حاشیه‌ها و مسائل مربوط به سؤال و استیضاح از فقدان وحدت رویه میان این دو گروه ناشی شده است.

محمدحسین فرهنگی نماینده تبریز، اسکو و آذرشهر طی نطق میان‌دستور در صحن علنی مجلس با بیان اینکه  فعالان سیاسی باید توجه داشته باشند منافع ملی را فدای گروه‌ خود نسازند، گفت: استفاده از دستاوردهای مخالفان خارجی کشور برای خرده‌گیری از رقبای داخلی منصفانه نبوده و منطبق با مصالح کشور نیست.

وی با تأکید بر اینکه انتخابات ریاست جمهوری باید فرصتی برای تحولات مثبت در مدیریت کشور و وفاق ملی باشد، اظهار داشت: تخریب‌ها و توسعه دشمنی‌ها هیچ سودی برای کشور نداشته و نخواهد داشت؛ رعایت اخلاق در رقابت‌های سیاسی و روی آوردن به انتقادهای واقع بینانه و منطقی باعث رقابت سالم شده و نتایج متناسب با منافع ملی را به دنبال خواهد داشت.

  • نامه 220 نماینده به محضر رهبر انقلاب در اعتراض به ماجرای طرح سوال از رئیس جمهور
با توجه به اینکه چندی است به دنبال وصول طرح سؤال از رئیس جمهور و مسائل پیش آمده میان دولت و مجلس، جنجال ها و حاشیه هایی پیرامون این موضوع به وجود آمده است حال آنکه یکی از مسائل نظام در سال جاری و با توجه به نامگذاری امسال، موضوع تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی است و در کنار این مسئله، توجه به آرامش و حفظ وحدت میان مسئولین نظام و پرهیز از تفرقه و جنجال از موضوعاتی هستند که از مسائل اصلی نظام محسوب می شوند،  220 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) خانه ملت، در نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب، حمایت و اطاعت خود را از فرمایشات ایشان اعلام کردند.

نظر شریعتمداری درباره طرح سوال از رئیس جمهور
حسین شریعتمداری در سرمقاله امروز "کیهان" با اشاره به تصویب طرح سوال از رئیس جمهور در صحن علنی مجلس نوشت : به نظر نمي رسد طرح علني سؤال از رئيس جمهور نتيجه مورد نظر و علاقه مجلس، دولت و مردم را در پي داشته باشد، بلكه بعيد نيست- و بعضا شاهد بوده ايم- طرفين در يك جلسه علني و با تريبون باز، به جاي آن كه تمامي سعي خود را براي رفع مشكل پيش روي هزينه كنند، بخشي از اين تلاش را براي دفاع از اقدامات خويش به كار مي گيرند و اين، به تنهايي مي تواند گره گشايي را دشوار كند!



بصیرت افزایی به روش روزنامه "ایران"!
روزنامه "ایران" سرمقاله امروز خود را به بصیرت افزایی مخاطبین خود اختصاص داد و در مطلبی تحت عنوان "بصیرت، بصیرت، بصیرت" به لزوم اتحاد و ولایتمداری مردم و مسئولین تاکید کرد.

در بخشی از این مطلب آمده است که: بصیرت، بصیرت، بصیرت.... باور کنید اگر می دانستم تکرار این کلمه دردی را دوا می کند، تمام این یادداشت را پر می کردم از کلمه «بصیرت» اما چه سود!؟

روزنامه دولتی "ایران" که این بار منتقدین را به عنوان دوستان خود معرفی می‌کند آنها را توصیه به اتحاد و وحدت کرد و در بخش دیگری با اشاره به اینکه «شیطان اکبر» آمریکا و اسرائیل هستند، به صورت تلویحی از منتقدین خواست تا انتقادات خود را به سمت شیطان اکبر نشانه رود و فعلا کاری به دوستان نداشته باشد که در این صورت از بصیرت بالایی برخوردار خواهد بود!

پیش‌بینی‌های جالب زیباکلام و قنبری از آینده جریان چپ
صادق زیباکلام و داریوش قنبری، دو چهره اصلاح‌طلبی هستند که نسبت به سایر هم‌مسلکان خود حضور بیشتری در رسانه‌ها دارند و درباره تحرکات انتخاباتی اصلاح‌طلبان نیز ابراز نظرهای فراوانی از این دو در رسانه‌ها وجود دارد.

دو چهره اشاره شده اخیراً در نمایشگاه مطبوعات، مصاحبه‌هایی را انجام داده‌اند که در آنها اشاره‌های جالبی به کاندیداتوری سیدمحمد خاتمی و البته آیت‌الله هاشمی بهرمانی(رفسنجانی) شده است.

داریوش قنبری می گوید: اگر اصلاح طلبان در لحظات پایانی هم تصمیم به حضور در انتخابات بگیرند و چهره مناسبی را کاندیدای خود قرار دهند قطعا می‌توانند نتیجه را به سمت خود تغییر دهند شخصیت‌هایی مثل سید محمد خاتمی می‌توانند تاثیر بسیار زیادی در اجماع اصلاح طلبان داشته باشد.

عارف و کمالی اصلاح‌طلب نیستند
روزنامه "آرمان روابط عمومی" نوشت: اعلمی نماینده مجلس ششم و هفتم، خاتمی را گزینه مناسبی برای انتخابات ریاست‌جمهوری دانست. اعلمی درمورد نامزدهای احتمالی جریان اصلاحات همچون محمدرضا عارف، محمدعلی نجفی و حسین کمالی که در رسانه‌ها مطرح می‌شوند، افزود: در واقع اصلاح‌طلب بودن یک فرد را باید از عملکرد و مواضع او تشخیص داد. با تعریفی که بنده از اصلاحات و اصلاح‌طلبی دارم، هیچ‌یک از آقایان عارف و کمالی، اصلاح‌طلب محسوب نمی‌شوند.

محمدنبی حبیبی:اصولگرایان با هیچکس عقداخوت نبسته‌اند

محمدنبی حبیبی درباره سخنان آقای احمدی نژاد که گفته اند ناگفته‌هایی را از تریبون مجلس اعلام خواهد کرد، گفت: معتقدم با مردم نباید به گونه ای صحبت کرد که گویی نظام یک سری پنهان کاری هایی دارد که مردم از آن مطلع نیستند. این بحث ها برای کشور مضر است و فضای سیاسی کشور را ملتهب می کند.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی معتقد است احمدی​نژاد تغییر کرده است و شروع این تغییر با قهر 11 روزه رییس جمهوری در ماجرای وزیر اطلاعات بود.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ششگل ۱۱:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۸
    0 0
    من هرچي ميخونم راجع به نامه اوباما به رهبري چيزي پيدا نميكنم......
  • محمد ۱۵:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۸
    0 0
    لینک کامل خبر رو بزن برو روایت کاملش رو بخون
  • ۱۵:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۸
    0 0
    محمدعلي نجفي تابستان امسال عضوشوراي طرح وبرنامه گروه اجتماعي وخانواده شبكه باصطلاح جهاني جام جم شده است... من اعلام خطر مي كنم. اقاي ضرغامي سري بچرخاند وببينداين عضوشوراي مركزي حزب كارگزاران چگونه دررسانه ملي نفوذ كرده وچرا وچه كساني درشبكه جام جم مشغول امرمديريتي هستند؟ مردم هم مطلع باشند كه گوشت نذري كجاها تقسيم مي شود.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس