کد خبر 1689411
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۴
ترامپ: سلاح‌های اتمی ما زیاد است و باید کم شود

رئیس جمهور آمریکا که در دولت اول خود از پیمان منع موشکهای اتمی میان برد با روسیه خارج شده خواستار مذاکره با رهبران چین و روسیه برای کاهش زرادخانه‌های اتمی در جهان شد.

به گزارش مشرق؛ رئیس جمهوری ایالات متحده دونالد ترامپ خواستار دیدار با رهبران چین و روسیه برای بحث درباره کاهش زرادخانه اتمی شده است.

شمار کلاهکهای اتمی در جهان اکنون ۱۲ هزار و ۵۱۲ عدد است که به ترتیب روسیه، آمریکا و چین دارای بیشترین کلاهکهای اتمی در میان ۱۰ کشور دارنده تسلیحات اتمی جهان هستند.

ترامپ روز پنج شنبه در جمع خبرنگاران گفت، اولین دیداری که با رهبران روسیه و چین خواهم داشت دیداری برای کُند کردن، توقف و کاهش تسلیحات اتمی است.

اظهارات ترامپ برای کاهش تسلیحات اتمی درحالیست که او در دولت اول خود در سال ۱۳۹۸ به بهانه نقض پیمان منع موشکهای اتمی میان برد از این معاهده خارج شد؛ معاهده‌ای که در سال ۱۹۸۷ میلادی میان میخائیل گورباچف و رونالد ریگان امضا شده بود. بسیاری از کارشناسان این اقدام آمریکا را آغاز دوباره مسابقه تسلیحاتی بین قدرتهای جهانی خوانده‌اند. تعلیق پیمان استارت نو توسط ولادیمیر پوتین در سال ۲۰۲۳ نیز بر مشکلات موجود افزود. معاهده استارت نو که ادامه معاهدات کاهش تسلیحات راهبردی (استارت ۱ و استارت ۲) است در سال ۲۰۱۰ میان روسیه و آمریکا در شهر پراگ در جمهوری چک امضا شد.

ترامپ افزود، «ما اکنون خیلی زیاد(سلام اتمی) داریم؛ سلاحهایی کنونی می‌توانند ۵۰ یا صد بار کل جهان را نابود کنند» اما ما اینجا در حال ساخت سلاح بیشتر هستیم، چین و روسیه هم در حال افزایش تسلیحات اتمی خود هستند.

وی تاکید کرد، همه ما در حال خرج کردن پول زیادی هستیم که می‌تواند جاهای دیگری هزینه شود.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مهدی IR ۱۳:۰۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۶
    0 0
    ترامپ موجب تضعیف بیشتر آمریکا خواهد شد
  • IR ۱۳:۱۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۶
    0 0
    شاید اقای ترامپ راجع به اینکه نمیشه به گذشته برگشت چیزی نمیدونه whats done is done ..متاسفم ...... امکانش نیست روسیه به سلاحاش نیاز داره .... مگر اینکه اول کل اروپا خلع سلاح بشه و ناتو به طور غیر قابل بازگشت از بین بره .. در ضمن چین و ایران هم به روسیه نیاز دارند ....
  • ناشناس IR ۱۳:۲۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۶
    0 0
    اگر عملی شود فکر خوبی است.
  • میثم IR ۱۳:۴۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۶
    0 0
    ای حق باز دروغ گو
  • IR ۱۴:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۶
    0 0
    غرب وحشی
  • حامد IR ۱۶:۰۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۶
    0 0
    دم خروس میزنه بیرون کم کم .و معلوم میشه برای کی کار میکنه
  • IR ۱۹:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۶
    0 0
    حرف درستیه باید از اسرائیل صهیونیست و کره شمالی کمونیست شروع کرد
  • US ۱۹:۱۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۶
    0 0
    ترامپ بخاطر حفظ ثروت خودش خواهان نابودی سلاح های هسته ای هست تا در جنگ فرا گیر نابود نشن'

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس