کد خبر 1687402
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۵
خشم ترامپ از تقویت روابط آفریقای جنوبی و ایران/ لغو دسترسی بایدن به اطلاعات محرمانه

دونالد ترامپ در اظهاراتی احیای روابط آفریقای جنوبی و ایران را به شدت مورد انتقاد قرار داد.

به گزارش مشرق، ترامپ در سخنانی با ابراز نگرانی از تقویت روابط آفریقای جنوبی و ایران، مدعی شد: آفریقای جنوبی روابط خود را با ایران برای توسعه همکاری‌های تجاری، نظامی و هسته‌ای احیا کرده است.

ترامپ مدعی شد: در آفریقای جنوبی سیاست‌های دولتی بی‌شماری وجود دارد که هدف آن‌ها از بین بردن برابری فرصت‌ها است.

وی گفت: قانون مصادره زمین‌های کشاورزی از اقلیت‌های نژادی، با سخنان تنفرآمیز و اقدامات دولتی همراه شده که خشونت را دامن می‌زند.

ترامپ افزود که دولت آفریقای جنوبی به جای حماس، اسرائیل را در دیوان کیفری بین‌المللی به نسل‌کشی متهم کرده است.

رئیس‌جمهوری آمریکا گفت: آفریقای جنوبی رویکردی خصمانه نسبت به ایالات متحده و متحدانش در پیش گرفته است.

ترامپ افزود: کشور ما نمی‌تواند از اقدامات آفریقای جنوبی در تضعیف سیاست خارجی آمریکا حمایت کند.

وی هشدار داد که تضعیف سیاست‌های خارجی آمریکا از سوی آفریقای جنوبی، تهدیدی برای امنیت ملی ایالات متحده، متحدان و شرکای آفریقایی‌اش و منافع واشنگتن است.

ترامپ همچنین گفت: ایالات متحده نمی‌تواند از نقض حقوق بشر در داخل آفریقای جنوبی که توسط دولت این کشور انجام می‌شود، حمایت کند.

خشم ترامپ از آفریقای جنوبی به علت شکایت این کشور در دادگاه بین المللی لاهه از رژیم صهیونیستی است که به موجب آن قرار بازداشت برای نتانیاهو و یوآو گالانت وزیر جنگ پیشین اسرائیل به خاطر نسل کشی در حق مردم غزه صادر شد.

منبع: مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 18
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۲۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
    4 4
    از عصبانیت بمیر شیطان
    • US ۱۵:۲۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
      2 0
      خوبه یهودیان آمریکا به تو رای ندادن!اگر می‌دادند!برایشان چه می کردی!؟
  • IR ۰۸:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
    4 6
    موتوا بغیظکم !!!!
  • IR ۰۹:۱۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
    2 0
    خشم بی جا
  • IR ۱۰:۰۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
    2 3
    آن دسته از داخلی هایی که فکر میکنند: ترامپ صلح طلب و مخالف جنگ و لشگرکشی و... است!!! این آدمک یک سانتی متر روده راست در شکمش ندارد. تا برسد به عقل و‌ منطق انسانی‌ ...، واقعا یک دیوانه به تمام معناست. برخی ها زیاد به این مردک دلخوش نککند. چرا که، وی ثابت کرده، اگر وحشیگیری اش گسترده بشه. ممکنه، جنایات هایش، قبل از هر کسی اول دامن خودشان(غربگرایان و کاسبات مذاکرات) را بگیرد.
  • رضا IR ۱۰:۱۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
    2 1
    فردا عذرخواهی می کنه و به غلط کردم می افته
  • ایرانی IR ۱۰:۲۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
    3 3
    می‌تونه بشینه رویخ
  • IR ۱۱:۰۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
    2 2
    مرتیکه دیوانه
  • IR ۱۱:۵۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
    3 0
    جرم مردم نیست آمریکایی های خود باخته گشته یهود را یافته و ب امید ارمغان نشسته.
  • IR ۱۲:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
    4 1
    از عصبانیت بمیر ای خوک کثیف
  • IR ۱۳:۵۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
    1 0
    سگ زرد واقعا فکر میکنه کدخداست
  • IR ۱۴:۱۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
    1 0
    آدم از این همه بی شرمی و بی حیایی حیرت میکنه!!!
  • ایرانی IR ۱۴:۱۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
    1 0
    ترامپ از حکم دیوان بین المللی علیه نتانیاهو و رژیم صهیونیستی آنقدر ناراحت است
  • IR ۱۴:۲۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
    1 0
    از این عصبانیت بمیره ایشاله
  • مسلمان ایرانی IR ۱۴:۳۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
    1 0
    باسلام اقای ترامپ انشاالله بزودی توونتانیاهووگالانت ودیگرجنایتکاران به درک واصل خواهید شداینقدردنیاراتحدیدنکن چون خودبخوبی ازوضعیت نابسامان امریکاواسراییل واقف هستی وبااین تحدیدهای توخالی که دستتان برای همه دنیاروشده است هیچ علاجی برای شمانداردفقط زمان نابودی شماراتسریع می کند.
  • صفر IR ۱۵:۰۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
    1 0
    میتونید مقایسه کنید چپاول بومیان کانادا را با غارت منابع بومیان آفریقایی توسط پدر بزرگها و اجداد امسال ترامپ فرقش این بود که آلان میبیند آفریقای جنوبی جز بیست کشور صنعتی داره میشه ولی وضع بومیان آمریکا شمالی بسیار اسفبار... میشه به ترامپ یه لطفی بکنند و اجازه ساخت
  • IR ۱۵:۰۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
    1 0
    ترامپ فقط میخواد ادعا کنه که یک موجودی به نام ترامپ در جهان وجود داره همین وبس
  • IR ۱۶:۱۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
    1 0
    مو زردک احمق

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس