به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، عزت بادیانی افزود: قرار دادن ابزار و وسایل برقی دور از دسترس کودکان و قرار دادن محافظ بر روی پریزهای برق از راههای پیشگیری از سوختگی و برق گرفتگی در کودکان است.
وی بیان داشت: یکی دیگر از سوانحی که ممکن است کودکان با آن مواجه شوند غرق شدن و خفگی است که برای پیشگیری از بروز آن باید اطراف استخرها و حوضچهها را حفاظ قرار دهیم و شنا و قوانین ایمنی آب را به کودک آموزش دهیم.
کارشناس امور کودکان گروه سلامت خانواده ادامه داد: برای جلوگیری از مسمومیت کودکان نیز باید تمامی سموم، حشرهکشها، فرآوردههای نفتی ، داروها، مواد شوینده، مواد آرایشی و بهداشتی، رنگها و حلالها را در محلی امن و دور از دید کودک قرار داد و همچنین گیاهان و گلدانها را نیز باید از دسترس کودکان نوپا دور کرد زیرا خوردن بعضی از گیاهان زینتی منزل مثل دیفن باخیا منجر به مسمومیت شدید میشود.
بادیانی عنوان کرد: اشیاء تیز و برنده مانند قیچی را دور از دسترس کودک قرار دهید زیرا ممکن است سبب صدمات بدنی شود.
وی در خاتمه بیان کرد: صندلی عقب اتومبیل ایمنترین محل برای کودکان در هنگام رانندگی است و همچنین باید قوانین ایمنی رفت وآمد به مدرسه و مهارتهای ایمنی پیادهرو به کودک آموخته شود تا از حوادث ترافیکی جلوگیری کرد.
کارشناس امور کودکان گروه سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت نیشابور گفت: ارتقای سلامت کودکان از مهمترین شاخصههای سطح سلامت یک جامعه است.