کد خبر 1687062
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۱:۴۱
آتش زدن مرد بی‌گناه به خاطر تشابه اسمی! | کف می‌زد و می‌گفت فندک را بزن...

۲ مرد با کشاندن یک جوان به گاراژی در خیابان ستارخان او را با بنزین آتش زدند اما در نهایت مشخص شد آنها اقدام به قتل فرد اشتباهی کرده بودند.

به گزارش مشرق، رسیدگی به پرونده این حادثه عجیب حدود یک سال قبل با انتقال پیکر نیمه‌جان و سوخته مرد جوانی به بیمارستانی در غرب تهران آغاز شد. پزشکان با بررسی‌های اولیه اظهار کردند به سبب شدت سوختگی امیدی به زنده ماندن مرد جوان به نام شهرام نیست. با این حال، با تلاش کادر درمانی، وی به طور معجزه‌آسایی نجات پیدا کرد و در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد.

پس از آن شاهین ـ برادر شهرام ـ با مراجعه به پلیس آگاهی از ۲ مرد به نام‌های کریم و هاشم شکایت کرد و گفت: پس از حادثه‌ای که برای برادرم رخ داد به سراغ شاهدان این حادثه رفتم و متوجه شدم که ۲ مرد جوان با یک گالن ۴ لیتری بنزین برادرم را به عمد آتش زده‌اند. من نه آنها را می‌شناسم و نه دلیل کارشان را می‌دانم.

کف می‌زد و می‌گفت فندک را بزن

در این میان شهرام که به بهبودی نسبی رسیده بود، در توضیح ماجرا به مأموران گفت: روز حادثه مردی با من تماس گرفت و خودش را کریم معرفی کرد. او ناگهان با فحاشی از من خواست به گاراژی در خیابان ستارخان بروم. من که از این رفتار شوکه شده بودم برای روشن شدن ماجرا به گاراژ رفتم، اما به محض اینکه رسیدم، ۲ مرد را آنجا دیدم که یکی از آنها بی‌مقدمه گفت: می‌خواهم زنده زنده بسوزانمت. هرچه از آنها علت این رفتار عجیب را پرسیدم جوابم را ندادند. بعد گالن ۴ لیتری بنزین را روی سرم خالی کردند.

وی ادامه داد: یکی از آنها به نام کریم روی یک بلندی رفته بود و دست می‌زد و به دوستش هاشم می‌گفت فندک بزن. بعد به یکباره آتش شعله‌ور شد و سوختم. در حالی که من فریاد می‌زدم، آنها می‌خندیدند و نظاره‌گر سوختنم بودند تا اینکه همسایه‌ها رسیدند و با پتو آتش را خاموش کردند و من بیهوش شدم.

بازبینی فیلم حادثه

در ادامه مأموران فیلم دوربین مداربسته محل حادثه را مورد بازبینی قرار دادند و مشخص شد که اظهارات شهرام صحت دارد. به این ترتیب کریم و هاشم بازداشت شدند اما با اعتراف عجیبی مدعی شدند ما به خاطر تشابه اسمی و به اشتباه شهرام را آتش زدیم و پشیمانیم.

با تکمیل تحقیقات برای کریم و هاشم، به اتهام رفتار نوعا کشنده و شروع به قتل، کیفرخواست صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه ۲ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

در دادگاه چه گذشت؟

در این جلسه نماینده دادستان به قضات گفت: با توجه به‌ شدت جراحات و اینکه دیه شاکی بیشتر از دیه کامل یک انسان است و از طرفی شاکی طبق نظر کارشناسان پزشکی قانونی فاصله زیادی تا مرگ نداشته، برای ۲ متهم درخواست اشد مجازات دارم.

سپس شاکی به جایگاه رفت و او نیز خواهان اشد مجازات برای متهمان شد و گفت: هنوز مراحل درمان را طی می‌کنم و دیه همه صدمات واردشده را می‌خواهم.

پس از آن هاشم به جایگاه رفت و گفت: چندی قبل از دوستانمان شنیدیم که مردی به نام شهرام پشت سر ما حرف‌های نامربوطی زده و ما او را نمی‌شناختیم. از آنجا که نام شاکی هم شهرام است، فکر کردیم او همان شخصی است که به ما ناسزا گفته. روز حادثه می‌خواستیم او را ادب کنیم.

کریم نیز با ابراز ندامت، اظهارات دوستش را تأیید کرد.

با پایان دفاعیات ۲ متهم، قضات ـ با توجه به مدرک‌های موجود در پرونده ـ هاشم را به خاطر شروع به قتل به ۱۰ سال حبس، پرداخت دیه و ۶ ماه نظافت خودروهای آتش‌نشانی محکوم کردند.

کریم نیز از اتهام معاونت در شروع به قتل تبرئه و به خاطر توهین به یک سال حبس و ۳ ماه نظافت در مرکز معلولان بهزیستی محکوم شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 21
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۰:۵۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
    3 0
    طرف پشت سرتون فحش داده رفتید اتیشش زدید خدایی حکم دوتایی تون اعدامه
    • ایرانی GB ۰۷:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
      0 0
      الان چقدر زندان رفتن واسه بعضیها عادی شده انگار که دارن میرن پیک نیک و ترسی از زندان رفتن ندارن
  • احمد IR ۰۲:۰۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
    2 0
    همین ؟
  • ساسان IR ۰۲:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
    3 0
    واقعا این حکم مسخره باعث پشیمانی این دو جانی و بازدارنده است؟ آقای قوه قضائیه واقعا این احکام مایه خنده هستند.
  • IR ۰۳:۰۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
    3 0
    واقعا متاسفم برای حکم ها که قاضی صادر فرموده طرف‌بدبخت به قصد قتل عمد بنزین روش ریختند خدا میدونه چه درد رنجی کشیده فقط ۱۰ سال!!؟ وشریک قتل یک سال!!؟هردومون باید لااقل یه ۲۰ سال ودیه کامل هرچند باید قصاص می شد!!؟
  • IR ۰۳:۱۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
    3 0
    چقدر مجازات ها سبک شده. به خاطر حرف یه شخص بی گناه رو به آتیش کشیدن تا حد مرگ رفته و بهش خندیدن بعد فقط حبس؟
  • DE ۰۳:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
    3 0
    یک قاتل سابقه دار را برای شستشوی ماشینهای آتش نشانی بفرستید تا این ماشین‌ها را هم آتش بزند با این احکام مسخره ی من درآوردی. در هر کشور حتی غیر مسلمان اینها یا اعدام یا حبس ابد میگرفتن. باید به این قوه ی قضائیه افتخار کرد!!!!
  • آنتی تزویر IR ۰۴:۰۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
    2 0
    خود شاکی هم نادان بوده!!باید به جای رفتن به گاراژمیرفته کلانتری وشکایت میکرده حالا چه رسیدگی بکنند چه رسیدگی نکنند!!
  • لنگ حقیر IR ۰۴:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
    4 0
    بر پدر و مادر هاشم و کریم لعنت که همچین توله هایی رو به وجود آوردن
  • IR ۰۵:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
    2 0
    پس مجازات پشت سر حرف زدن ، آتش زدن فرد است ؟ و عجب از قوانین بازدارنده فکر نمیکنید با این حکم افراد شیطان صفت تشویق بشن برای آتش زدن دیگران
  • IR ۰۷:۰۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
    3 0
    این دوتا حیون رو باید وسط شهر قصاص می کردین، متاسفم......
  • سرمدی US ۰۷:۱۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
    2 0
    شکر به این حکم این هم حکمه برای دو اوباشی که یک آدم بی گناه را زنده زنده بسوزانن؟
  • IR ۰۷:۵۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
    2 0
    خاک تو سر اون قاضی خداوندا این گونه قضات را همین بلاها را سر خودشان و خانواده هایشان بیاور بعد طرفشان همین اندازه مجارات شود
  • IR ۰۸:۱۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
    1 0
    چقد راحت جنابت میکنن در حالی که مطلع هم هستن که در یک جزیره دور افتاده که نیستن به هر حال همه دارن میبیننشون و پای پلیس میاد وسط باز با این حال هیچ ترسی و نگرانی ای ندارن. بخدا لینجور ادمها خیلی خیلی خطرناک هستن. نمیدونم چرا حکمشون انقدر سبک بوده. لعنت خدا له هر دو نفرشون
  • IR ۰۹:۰۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
    3 0
    آخه قضات آشغال این چه حکمی؟!یارو رو میخواستن جهنمی بکشن حکم دادی ۳ سال واقعا که قاضی آشغال و بیسواده
  • IR ۰۹:۴۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
    2 0
    باید هر دو نفر را آتش می زدند تا عدالت اجرا شود . یکسال حبس و نظافت معلولان شوخی است . اگر تا ده سال دیگر همین کریم قتل بعدی را انجام نداد و بعد می گویید این فرد یک پرونده قبلی هم دارد .‌طرف مردم را آتش زده است و اتهامش هم ثابت شده ولی عکس این جنایتکار را منتشر نمی کنید ؟ کسانی که چنین می کنند در ادامه جرم های دیگران هم سهیم هستند . مجازات ها بازدارنده نیست.
  • رضا IR ۱۰:۰۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
    2 0
    بیشرفهای قاتل بخاطر اینکه یک نفر پشت سرتان حرف زده آتیشش زدین این چه دلیلیه؟
  • هادی IR ۱۵:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
    1 0
    چه احکامی!!!!
  • هادی IR ۱۵:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
    1 0
    دو سال دیگه عفو میگیرن میان بیرون. قوه قضائیه نیست که سینماست
  • IR ۱۷:۰۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
    1 0
    متاسفانه قوه قضاییه شده رفیق شفیق اراذل و اوباش و جانی ها و دزدها و ... .باید قاطعانه برخورد کند. اگر قاضی ترس از ترور شدن دارد راهش خیلی ساده ست از طرف بارها بازجویی کنند و در اتاقی دیگر قاضی بازجویی را بصورت زنده ببینید و رای صادر کند.
  • مهدا IR ۰۱:۴۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
    0 0
    هركى هر بلايى سر يه ادم بياره اول بايد همون بلا رو سرش بيارن و بعدش تمام اموالش مصادره بشه و بعدش تبعيد بشه به زندان كار اجبارى در شهرهاى بد اب و هوا و بعد ديه ازش بگيرن و بدن به طرف مقابل و اندازه همون ديه بايد به دولت جريمه بده اگه اينطورى كنيد مردم در امان هستن مگر نه مردم جانشان در خطره

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس