پلیس انگلیس یک نوجوان را به اتهام تهدید همسر هاوارتز بازداشت کرد

پلیس انگلیس از بازداشت یک نوجوان در ارتباط با تهدید همسر ستاره آلمانی تیم فوتبال آرسنال در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش مشرق، سوفیا هاوارتز، همسر کای هاوارتز پس از وداع این تیم با جام حذفی انگلیس به‌دنبال شکست برابر منچستریونایتد که با عملکرد ضعیف این بازیکن همراه بود، گفت که پیام‌های تهدیدآمیزی دریافت کرده است.

هاوارتز در دیدار دیروز این تیم برابر یونایتد در ضربات پنالتی سرنوشت‌ساز، یک پنالتی را از دست داد؛ پنالتی که سند حذف توپچی‌ها را امضا کرد. مرد آلمانی همچنین در طول بازی نیز چند موقعیت مسلم گلزنی را از دست داد.

همسر هاوارتز پس از این دیدار، چند پیام را با مضامین تهدیدآمیز منتشر کرد. در ۲ مورد از این پیام‌ها، این جملات زیر به چشم می‌خورد: «امیدوارم نوزادت را سقط کنی» و «به خانه‌ات می‌آیم و نوزادت را می‌کشم، شوخی در کار نیست»!

پس از گذشت بیش از یک هفته از این ماجرا، حالا پلیس انگلیس اعلام کرد که یک نوجوان ۱۷ ساله اهل شمال لندن که به ارسال این پیام‌ها متهم شده را بازداشت کرده است.

به گفته پلیس، مظنون هم‌اکنون به قید وثیقه آزاد شده است اما تحقیقات درباره وی و پرونده مذکور همچنان ادامه دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • SE ۱۹:۱۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
    0 0
    عجب خبر چرندی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس