کد خبر 1682549
تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۰
اسیدپاشی در رشت

مرد جنایتکاری که در اقدامی هولناک به همسر و همکارش در غرب تهران اسیدپاشی کرده بود، با هوشیاری پلیس جنایی تهران بزرگ دستگیر شد.

به گزارش مشرق، چندی قبل، فریادهای دلخراش "سوختم سوختم" زن و مرد ‌جوانی در یکی از شرکت‌های باربری سکوت یکی از محله‌های غرب تهران را در هم شکست و دقایقی بعد وقوع اسیدپاشی هولناک به مرکز فوریت‌های پلیسی۱۱۰، گزارش داده شد.

به‌دنبال اعلام این خبر، تیم جنایی راهی صحنه جرم شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند؛ امدادگران اورژانس که همزمان با پلیس در محل حادثه حاضر شده بودند قربانیان اسیدپاشی را به نزدیک‌ترین بیمارستان منتقل کردند.

در نخستین‌ گام تیم تحقیق دوربین‌های مداربسته شرکت باربری را هدف بازبینی قرار دادند و لحظه به لحظه صحنه جرم را مشاهده کردند که در این شاخه از تحقیقات مشخص شد مرد جوانی با برنامه‌ریزی قبلی و انگیزه نامعلوم به محل موردنظر آمده و در یک لحظه اقدام به اسیدپاشی کرده است.

یکی از شاهدان حادثه هدف تحقیق قرار گرفت و ماجرا را این‌طور توضیح داد: قربانیان اسیدپاشی از کارکنان این شرکت بودند، فرد اسیدپاش را می‌شناسم؛ او حدود یک ساعت قبل به اینجا آمد و همسر خود و یکی از همکاران همسرش را هدف اسیدپاشی قرار داد.

بررسی‌ها نشان می‌داد متهم مدتی قبل به همسر خود مشکوک شده بود و تصور می‌کرده او با یکی از همکارانش رابطه پنهانی دارد؛ به همین دلیل، اسید غلیظی تهیه کرده و با مراجعه به محل کار همسرش، اقدام به اسیدپاشی روی هر دو نفر کرده است. متهم پس از ارتکاب این عمل، از محل حادثه متواری شده است.

پس از پایان تحقیقات مقدماتی در صحنه جرم، تیم جنایی مأموریت یافتند با تجزیه و تحلیل‌های اطلاعاتی، ابتدا مخفیگاه مرد اسیدپاش را شناسایی و سپس نسبت به دستگیری وی اقدام کنند.

بررسی‌ها همچنان ادامه داشت تا اینکه کارآگاهان جنایی با تجزیه و تحلیل‌های اطلاعاتی متوجه شدند متهم پس از ارتکاب جنایت به مخفیگاه خود در افسریه رفته است و قصد دارد به مکان نامشخصی فرار کند.

تیم جنایی پس از کشف این سرنخ مهم با کسب مجوزهای لازم قضایی، بی‌درنگ راهی مخفیگاه مورنظر شدند و پس از تعقیب و مراقبت‌های نامحسوس مرد اسیدپاش را در یک عملیات ضربتی به دام انداختند.

متهم پس از دستگیری به اتاق بازجویی منتقل شد و صراحتاً به ارتکاب اسیدپاشی اعتراف کرد؛ کارآگاهان جنایی نیز مأموریت یافتند در ادامه تحقیقات خود را در رابطه با این پرونده ادامه دهند.

با صدور قرار بازداشت موقت از سوی مرجع قضایی، متهم جهت روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار پلیس جنایی قرار گرفت و تحقیقات همچنان ادامه دارد؛ همچنین وضعیت جسمانی قربانیان اسیدپاشی وخیم گزارش شده است.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • رضا IR ۱۳:۳۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
    3 3
    خب مرد حسابی از اول نمی گذاشتی خانمت اشتغال داشته باشد. بالاخره کار بیرون خانمها مثال پنبه کنار آتش است. عآدم عاقل چنین ریسکی نمی کند
  • IR ۱۴:۲۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
    7 0
    اسید پاش رو باید از پاهایش اویزان کنند عملی کثیف تر ازاین نیست باید به اشد مجازات برسانند باید قوانین خیلی خیلی خیلی سختگیرانه برای اسیدپاشی وضع بشه از ضعف قوانینه که اینجور احمقی به خودش اجازه اینکار بسیار کثیف رو میده
  • IR ۱۵:۱۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
    0 0
    اگه مرد بدون ادله عقلی دچار سوءظن شده بوده که مجنون محسوب میشه ولی اگه واقعا زن خائن بوده می بایست مدارکی برای دادگاه تهیه می کرده دال بر خیانت همراه با شهود تا طلاق بدهد و راحت شود متاسفانه اقدامات احساسی و ناگهانی بر اساس شک های شیطانی باعث قربانی شدن خود و دیگران می شود در هنگام خشم و شک نباید تصمیم گرفت و از عقل پیروی کرد.
    • IR ۱۸:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
      0 0
      اسید پاشی خیلی نامردیه. کاش با کلت کشته بودشون
  • حسن IR ۱۶:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
    1 0
    همش مربوط ب فضای مجازی ماهواره و تهاجمات فرهنگیه از طرفی مهریه ها باعث شده مردها نتوانند جلوی زنشونو بگیرند
  • IR ۲۲:۲۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
    0 0
    اعصاب ندارند ودادگاه نمی روند خودشان حکم اجرا می کنند تا عبرت همه بشود زن ها بترسند وخیانت نکنند خوبه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس