یک منبع بلندپایه در حماس: شمارش معکوس برای اعلام رسمی آتش‌بس در غزه آغاز شده است

یک منبع بلندپایه در جنبش حماس از آغاز شمارش معکوس برای اعلام رسمی توافق آتش بس در نوار غزه خبر داد.

به گزارش مشرق، یک منبع بلند پایه در جنبش حماس در گفتگو با پایگاه خبری عربی ۲۱ تاکید کرد که شمارش معکوس برای اعلام توافق آتش بس در نوار غزه عملاً آغاز شده چرا که این جنبش انعطاف زیادی در خصوص متن توافقنامه پیشنهادی از خود نشان داده است.

وی افزود: توپ الان در زمین بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی است. کمیته‌های فنی تمام طرف‌ها متن نهایی توافقنامه را آماده کرده‌اند.

این منبع اضافه کرد: در حال حاضر همه حتی میانجی گران منتظر پاسخ کابینه رژیم صهیونیستی هستند و قرار است تل آویو نمایندگان خود را به دوحه بفرستد تا این توافقنامه را رسماً امضا کنند.

وی بیان کرد: امیدواریم نتانیاهو در لحظه‌های آخر شروط جدید برای سنگ اندازی در مسیر توافق مطرح نکند. این توافقنامه در سه مرحله زمانی شامل عقب نشینی کامل نظامیان صهیونیست از غزه از جمله محور نتساریم و فیلادلفیا و توقف کامل و دائمی جنگ اجرا می‌شود.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • حسن حیدری IR ۱۶:۴۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۳
    0 0
    من مرده شما زنده . ما با حماس در زمین اسراییل بازی کردیم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس