پزشکیان

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت تبیین دلایل بروز ناترازی‌ها و دعوت از مردم برای رعایت الگوی مصرف گفت: تمام توان خود را برای حل این مساله و کاستن از مشکلات مردم به کار گرفته‌ایم.

به گزارش مشرق، جلسه پیگیری رفع ناترازی انرژی، با حضور مسعود پزشکیان برگزار و آخرین وضعیت تأمین گاز و برق بخش خانگی، صنایع و نیروگاه‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه که با حضور رئیس جمهور و وزرای کشور، نفت، نیرو و صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، ابتدا گزارشی از آخرین اقدامات انجام شده از سوی وزارتخانه‌های مربوطه در راستای تأمین گاز و برق بخش خانگی، صنایع و نیروگاه‌ها، مدیریت مصرف با کنترل هوشمند، برخورد با مشترکان و مراکز دولتی پر مصرف و همچنین نتایج مثبت و مطلوب صرفه‌جویی متاثر از پویش ۲ درجه کمتر ارائه و راهکارها و پیشنهادات دستگاه‌های اجرایی برای گذر از شرایط فعلی و ایجاد ثبات و پایداری در شبکه توزیع انرژی بررسی و ارزیابی شد.

در ادامه پزشکیان بر ضرورت تبیین دلایل بروز ناترازی‌ها، اطلاع‌رسانی دقیق و به موقع در این خصوص و گفتگو و دعوت از مردم برای رعایت الگوی مصرف از طریق رسانه‌ها، از سوی وزرای نفت و نیرو تأکید کرد و گفت: مسئولان مربوطه در بخش صنایع نیز موظفند با برگزاری جلسات مستمر با اصناف، ضمن جلب همکاری و همراهی آنان برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی در کارگاه‌ها، کارخانجات و محیط‌های صنعتی، آنها را نسبت به چرایی شرایط پیش آمده توجیه کنند.

رئیس جمهور همچنین بر اهمیت نقش ائمه جماعات سراسر کشور، رسانه ملی و سازمان بسیج در فرهنگ‌سازی صرفه‌جویی و مشارکت مردم در پویش کاهش مصرف انرژی تأکید کرد و گفت: دولت چهاردهم ناگزیر از مواجه با مشکلات ریشه‌ای همچون ناترازی‌هاست، به دنبال مقصریابی نیستیم و تمام توان خود را برای حل این مسئله و کاستن از مشکلات مردم به کار گرفته‌ایم و با برنامه‌هایی که در دست اجرا داریم، سال آینده به یاری خدای متعال چنین مشکلاتی نخواهیم داشت.

پزشکیان با قدردانی از همراهی مردم شریف ایران در صرفه‌جویی در مصرف و درخواست استمرار آن، و نیز تشکر از اقدامات وزراتخانه‌های کشور، نفت، نیرو، صمت، استانداران سراسر کشور و رسانه ملی برای کمک به مدیریت شرایط فعلی گفت: ما موظفیم برای رضایتمندی مردم تلاش کنیم، در ازای مسئولیتی که پذیرفته‌ایم پاسخگو باشیم و هر جا نیز با کمبود یا کاستی مواجه شدیم از عذرخواهی کردن ابایی نداشته باشیم.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 4
  • غیر قابل انتشار: 4
  • فهیم IR ۱۵:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۸
    3 1
    همه مدیران اصلی ناترازی و عوامل بدبختی مردم در شعار فریبنده وفاق وارد دولت شما شدند مردم کوچه بازار هم می دانند از رای دادن به شما متاسف شدیم
    • DE ۱۸:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۹
      0 0
      بهتر نیست بجای تبیین اقدام به رفع کنید؟
  • حسین IR ۱۶:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۸
    3 2
    دلیل ناترازی ها ورود بیحساب و کتاب افغانی ها در دولت رئیسی به کشور بود ،حالا حاکمیت بیاد ماله کشی کنه،چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.
    • DE ۰۱:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۳۰
      1 0
      باشه قبول. قبل از ریسی که خاموشی داشتیم مقصر کی بود؟
    • IR ۱۹:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۳۰
      0 0
      بهترین کار استعفای ایشون است تا فرد توانمند و باهوش و با مدیریت قوی بیاید مشکلات را حل کند
  • SE ۱۶:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۸
    1 1
    تا قیمتها واقعی نشده و مالیات بر آن اضافه نشود مصرف همه حاملبهای انرژی مدام افزلیش خواهد یافت و کشور را به مرز فلج شدن خواهد کشاند
  • IR ۲۰:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۸
    0 0
    قیمت ها رو اصلاح کنید با حرف جز یه تعداد کم، کسی صرفه جویی نمی کنه.
  • جلالی IR ۲۱:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۸
    4 0
    سلام، نیاز به درخواست صرفه جویی از ملت نیست، کافی است سری به ماینرهای مستقر در برخی ادارات و وزارت خانه ها بزنید، استخراج رمز ارزها ودرامد حاصل ازآن، یک بخش از تامین ریخت وپاشها ومزایا وپاداش های کلان سران ادارات میباشد،البته خود شخص آقای پزشکیان نیز واقف به موضوع میباشد، لیکن مقصر را مصرف صنعتی وخانگی را معرفی می‌کند
  • IR ۱۱:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۹
    3 0
    مردم با مشکلات و دلایل بروز ان آشنا هستند.راه درمان چیست
    • IR ۱۹:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۳۰
      0 0
      از ناکارامدترین دولت بعد از انقلاب انتظار رفع مشکل نباید داشت - خودش شده عامل ایجاد گرانی و مشکل برای کشور

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس