کد خبر 165062
تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۱ - ۰۱:۰۲

به تازگی یکی از تذکرات بهداشتی و پزشکی حضرت محمد (ص) کشف شده و محققان به این نتیجه رسیدند: مگسی که بیشترین بیماری ها را حمل می کند، پادزهر همان بیماری را نیز با خود دارد؛ مسئله ای که نبی اکرم (ص) 1400 سال پیش بارها توصیه کرده بودند.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، استفاده از پادزهر حشرات از اوایل قرن بیستم آغاز شد. خانم دکتر "جوآن کلارک" در استرالیا به این مسئله اهتمام ورزید و در اثر تجربه فهمید که در سطح خارجی مگس پادزهر وجود دارد که برخی از امراض و بیماریها را معالجه می کند، بنابراین اذعان داشت که در مگس شفا وجود دارد.

هر کسی در این زمینه نظریه ای ارائه کرد. اما کسب تجربه همچنان ادامه داشت تا اینکه تعدادی از اندیشمندان بحثهایی در این زمینه مطرح کردند و فهمیدند که مگسی که بیشتر بیماریها را حمل می کند، بیشترین پادزهر را که منجر به شفای بیماریها می شود، نیز حمل می کند؛ به گونه ای که تنها ناقل امراضی که حمل می کند، نیست.
 
وجود این مسئله امری منطقی است، زیرا مگس باکتریهای مضر زیادی در جسمش حمل می کند تا بتواند به زندگی ادامه دهد؛ بنابراین باید ضد این باکتریها را نیز حمل کند و این مواد را که خداوند افزایش داده برای این است تا برخورد با ویروسها و بیماریها با او جلوگیری کند.
 
محققان می گویند: مگس انواع زیادی از باکتری، ویروسها و میکروبهای بیماری زا را حمل می کند، اما همزمان در سطح جسمش مواد ضد این میکروبها را نیز حمل می کند. بهترین شیوه برای آزادسازی پادزهر از مگس فروبردن آن در مایعات است. این کشف جدیدی است که محققان را متحیر کرده و هرگز توقع نداشتند که بیماری و دارو را در یک مخلوق و آن هم در مگس بیابند و سؤال این است: آیا این همان چیزی نیست که حضرت محمد (ص) قرنها پیش بیان کرده بود؟
 
محققان به صورت ناگهانی دریافتند که بهترین شیوه برای آزاد سازی این مواد یا همان پادزهرها فروبردن مگس در مایع است. زیرا پادزهرها بر سطح خارجی جسم مگس و بالهایش وجود دارد.
 
البته این اطلاعات طی سالهای اخیر مطرح شد و هنگامی که محققان غرب از آن صحبت می کردند آنرا بسیار عجیب می دانستند و از آن شگفت زده می شدند. زیرا برای آنها اطلاعات جدید و عجیبی به شمار می رفت.
 
امروز پزشکان روسیه تلاش می کنند تا درمان جدید با مگس را توسعه دهند؛ زیرا دریافتند که مگس حاوی مواد زیادی است که بیشتر از داروهای سنتی و قدیمی به شفا و درمان بیماریها کمک می کند . آنها می گویند که این درمان جدید در دنیای پزشکی انقلابی به پا خواهد کرد.
 
بنابراین دو حقیقت علمی موجود است: یکی آنکه سطح خارجی مگس حاوی پادزهرهایی است که میکروبها و ویروسها را از بین می برد. دوم آنکه بهترین شیوه برای آزادسازی این پادزهرها فروبردن مگس در مایعات است. 
 
در حدیثی از حضرت محمد (ص)، این دو حقیقت مطرح شده است: (إذا وقع الذباب فی شراب أحدکم فلیغمسه ثم لینزعه، فإن فی أحد جناحیه داء وفی الآخر شفاء)" هنگامی که مگسی در نوشیدنی یکی از شما افتاد، آنرا در آب فروبرید سپس از آن نوشیدنی استفاده کنید؛ زیرا در یکی از بالهای مگس درد و در دیگری درمان است. "
 
این حدیث شریف نبوی برای این است تا غذایی که در آن مگس افتاده را هدر ندهیم، کافی است که آنرا در آب فرو بریم تا مواد ضد میکروبها آزاد شود. ما امروز می بینیم که محققان بی آنکه بدانند کلام حضرت محمد (ص) را تکرار می کنند.
 
پروفسور جان الوارز براوو از دانشگاه توکیو می گوید: چیزهای دیگری وجود دارد که انسان قبول کند در مگس شفا وجود دارد. بنابراین به زودی خواهیم دید که درمانی موفق برای بیشتر بیماریها از مگس استخراج می شود. همچنین برخی از محققان ایالات متحده آمریکا تلاش می کنند تا راه جدید شفا در استفاده از مگس بیابند و تأکید می کنند که درمان با مگس امری مقبول و علمی در آینده ای نزدیک است .
 
حشره شناسان در دیگر بررسی های خود تشابه زیاد میان قلب مگس و قلب انسان را مورد تأکید قرار دادند. آنها سعی می کنند تا امراض قلبی را با استفاده از مگس درمان و برطرف کنند. این یعنی اینکه درمان بیماریهای قلبی نیز در مگس وجود دارد.
 
طی چند ماه محققان دانشگاه آبرن به وجود پروتئینی در بزاق مگس پی برده اند . این پروتئین ممکن است که التیام زخمها و شکافهای پوستی مزمن را تسریع کند.
 
محققان دانشگاه استنفورد اعلام کردند: برای اولین بار است که کشف کرده اند ماده ای در مگس وجود دارد که سیستم دفاعی بدن انسان را تقویت می کند.
 
خانم کلارک می گوید: " ما درباره پادزهرها در جایی صحبت می کنیم که هیچ کس پیش از این توقع نداشته است." اما این محقق و محققان دیگر سخنان حضرت محمد (ص) را درباره شفا در بالهای مگس که بیش از 1400 سال پیش گفته بود را فراموش کرده اند.
 
به جای اینکه شخص از دقت تعبیر نبی گرامی تعجب کند، از وجود شفا در بالهای مگس و شیوه آزادسازی این مواد، یعنی چگونگی به دست آوردن پادزهر در فرو بردن مگس در آب تعجب می کند. این اطلاعات چند سال پیش کشف شده؛ اما این حدیت شاهد صدق و راستی حضرت محمد (ص) و در پاسخ به ادعای کسانی است که احادیث مصطفی (ص) را مملو از اساطیر و افسانه می خوانند . چرا که هر کلمه ای که با آن سخن گفت کلامی حق از جانب خداوند بلند مرتبه بوده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 12
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 1
  • صفری ۰۳:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    5 0
    سلام: کاشک آدرس و سند حدیث را هم می نوشتید
  • ۰۶:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    1 0
    فتبارک الله احسن الخالقین نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت به غمزه مساله آموز صد مدرس شد
  • مهدی ۰۷:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    1 1
    سلام بنده از زبان یکی از علمای حدیث شناس شنیده ام که این حدیث جزو جعلیات ابوهریره می باشد لطفا اقدام با بررسی بیشتر نمایید
  • انسان ۰۸:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    2 2
    شما كه راست مي گيد خوب پس رفرنس و منبع درست مي داديد ببينيم اولا اين دانشمندان و محققان كه گفته اند مگس رو تو آب فرو ببريد كيا هستند و كجا اينو گفتند بعد هم رفرنس مي داديد ببينيم پیامبر(ص) شما كجا اينو گفته و كي اين حديث رو تائيد مي كنه؟ خودتون خريد يا همه رو مثل خودتون فرض كرديد؟
  • ۰۸:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    0 0
    اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
  • هرکول ۰۸:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    1 0
    صحیح بخاری
  • ۰۹:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    0 0
    این مطلب خیلی عجیبه...جریان بال مگس و اون روایت از جمله گاف های بزرگ صحیح بخاری از منابع اصلی اهل سنت است که تا مدتی پیش هیچ دفاعی از آن نداشتند و اخیرا برای توجیه آن یک سری پژوهش های علمی درست کرده اند...اصلا جریان بال مگس جزء جکهای معروف است که در محافل علمی نقل می شود ‫
  • ارمان ۱۰:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    1 0
    حالا ما که میدونستیم پادزهر داره چرا استخراجش نکردیم....هر چی داریم از غربه..مدیون تلاشهای کافرانیم
  • ۱۰:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    1 0
    حالا برا اصفونیا جک بسازید که مگس افتاده بود تو چاییش ،مگسو گرفته بود میگفت چاییو که خوردی اخ کن.
  • میثم ۱۰:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    2 0
    در مورد احادیث باید دقت کرد: اولا برای پذیرش حدیث باید آن را از لحاظ متنی و سندی و سایر قرینه های لازم بررسی کرد. ثانیا وقتی حدیث مورد نظر در مورد یک مطلب علمی است نباید بلافاصله آن را با یافته های جدید دانشمندان تطبیق داد.چون علم در فراز و نشیب است و چه بسا فرضیه ای امروز مطرح شود و فردا رد شود. و نتیجه این استناد به یافته های نامطمین سبب به سخره گرفتن دین و مقدسات میشود.
  • مگس ۱۹:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    0 1
    از اراجیف صحیح بخاری!!!!!!
  • حسن رفیعی IR ۱۵:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۴
    0 0
    لطفا این مطلب را حذف کنید.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس