به گزارش مشرق، دکتر محمد مالکی نژاد در گفت و گو با ایرنا در این زمینه افزود :
دیابت باعث می شود درمان بیماری لثه مشکل تر شود و در برخی موارد بیماری لثه را بدتر کند.
وی افزود افراد دیابتی اگر هنگام مسواک زدن مشاهده کردند که لثه هایشان خونریزی می کند ، دهانشان با درد ، تورم یا قرمزی در لثه ها یا بوی بد مداوم همراه است،لثه ها از روی دندان ها عقب رفته و بین لثه ها و دندان ها چرک بوجود آمده است باید به پزشک مراجعه کنند.
این پزشک معالج خاطر نشان کرد هر نوع تغییر در جفت شدن دندان ها یا جا افتادن دندان های مصنوعی در دهان و شل شدن دندان ها بگونه ای که بتوان آنها را تکان داد نیز از علایم بیماری دهان و دندان است که برای بیماران دیابتی زنگ هشدار به حساب می آید.
** احتمال حمله قلبی در افراد دیابتی بیشتر از دیگر افراد است :
دکتر مالکی نژاد در ا دامه این گفت و گو اظهار داشت:احتمال حمله قلبی در افراد مبتلا به دیابت بیشتر از دیگر افراد است و باید توجه داشت که به علت اختلال در سیستم عصبی ممکن است فرد مبتلا به دیابت درد قلبی را احساس نکند.
به گفته وی به همین دلیل افراد دیابتی اگر با دردطولانی،احساس تنگی یا فشار بر قفسه سینه ، انتشار درد به گردن، کتف، بازوها، فک ، تنگی نفس، سکسکه،احساس سرگیجه و ضعف ، تعریق ، حالت تهوع ، احساس درد بالای ناف مانند دردهای گوارشی
مواجه شدند بدانند که ممکن است به حمله قلبی دچار شوند لذا باید هر چه سریعتر با اورژانس تماس گرفته و به اطرافیانشان اطلاع دهند.
پزشک درمانگر افراد دیابتی می گوید کسانی که مبتلا به قند خون هستند باید نسبت به بیماری های لثه و دندان بسیار جدی بوده و هرگونه عفونت و ورم در ناحیه دهان را بی درنگ با پزشک مربوطه در میان بگذارند.