چهل و سومین کمیته عالی ریسک با حضور نعمت اله رضایی، رئیس هیات مدیره بانک توسعه تعاون،حمیدرضا البرزی، عضو هیات مدیره و اعضای کمیته در ساختمان مرکزی بانک توسعه تعاون برگزار شد.

رئیس هیات مدیره بانک توسعه تعاون در این نشست اعلام کرد: یکی از کمیته های مهم که فعالیت آن ناظر به آینده می باشد، کمیته ریسک است.

رضایی افزود:همانگونه که بانک ها در تعامل با بانک مرکزی یک بازار مبادله دارند به دنبال آن هستیم که بین ستاد و شعب بانک توسعه تعاون نیز بازار مبادله ایجاد کنیم.

وی اظهار کرد:در صورت راه اندازی بازار مبادله در بانک، میزان مصارف بانک مدیریت و ریسک نقدینگی در کنترل می شود.

رئیس هیات مدیره بانک توسعه تعاون: بین ستاد وشعب بانک توسعه تعاون بازار مبادله ایجاد می شود

رضایی بیان کرد: سطح تصمیمات در کمیته ریسک می تواند در سطح هیات مدیره باشد.

وی گفت: انتشار منظم گزارش توسط کمیته ریسک موجب می شود که واحدهای ستادی و استانی نسبت به شاخص های عملیاتی همچون جذب منابع و مصارف حساسیت داشته باشند.

حمیدرضا البرزی، عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون نیز در این نشست اعلام کرد:گزارش های اداره ریسک می تواند چراغ راه فعالیت واحدهای ستادی و صف باشد.

وی افزود:اداره ریسک به عنوان دیده بان وضعیت نقدینگی بانک عمل می کندو گزارش هایی که از سوی این اداره به هیات مدیره ارسال می شود می تواند کمک مهمی در تصمیم گیری مدیران ارشد داشته باشد.

وی ادامه داد:با توجه به موضوعاتی که در حوزه ریسک مطرح است،اداره ریسک وظیفه دیده بانی و هشدار دهی نسبت به ریسک هایی که ممکن است در مسیر فعالیت بانک اتفاق می افتد را دارد.

در این کمیته همچنین اعلام شد، سامانه مدیریت مبتنی بر ارزش(VBM) در آینده نزدیک در بانک توسعه تعاون عملیاتی می شود.

بر این اساس، مدیریت بهینه مهم ترین دارایی بانک‌(تسهیلات) نیاز به اطلاعات دقیقی از پورتفوی تسهیلات دارد؛ از همین رو، کمیته بال در مستند«رهنمود حسابداری زیان اعتباری» بیان می ‌دارد که مهمترین عنصر در مدیریت پرتفوی، حسابداری زیان اعتباری است. سیستم حسابداری زیان به عنوان یک سیستم پشتیبان تصمیم گیری(DSS) این امکان را دارد که اطلاعات مربوط به تمام قراردادهای تسهیلاتی موجود در بانک را منسجم و قابل تحلیل نماید.

برچسب‌ها

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس